Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Τι θα γίνει στα «Μυστικά της Εδέμ»

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια από το σήριαλ «Τα Μυστικά της Εδέμ» με την αγωνία να «χτυπάει» κόκκινο!

Μία ημέρα πριν από το γάμο της Εύας με τον Στέφανο, η Εύα συναντά τον Μάνο στην παραλία τους και ανταλλάσσουν ένα τελευταίο αποχαιρετιστήριο παθιασμένο φιλί. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Μάνο άυπνο και κουρέλι καθώς του είναι αδύνατο να πιστέψει πως η γυναίκα που αγάπησε και λάτρεψε όσο καμία θα παντρευτεί κάποιον άλλον και θα αποκτήσει το παιδί του.

Μπορεί ο γάμος τελικά να γίνει όμως ο εκρηκτικός Μάνος δε θα το βάλει εύκολα κάτω. Θα «εισβάλλει» με το έτσι θέλω στη γαμήλια δεξίωση και θα φιλήσει την Εύα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των καλεσμένων αλλά και του γαμπρού!

Ο Στέφανος δε θα αφήσει έτσι αυτήν την προσβολή. Θα φύγει νύχτα από το σπίτι, θα πάει να βρει το Μάνο και θα του «χώσει» μία μπουνιά…

Στο μεταξύ σαράκια ζώνουν το Μάνο για τους λόγους που η Μελίτα δεν πήγε στο γάμο… Για αυτό θα πάει να τη βρει…

Στο μεταξύ, η Εύα και η Δάφνη θα γίνουν κουμπάρες στο γάμο του Λουκά και της Νταίζης. Όμως ο γάμος δε θα γίνει. Ο Λουκάς λίγο πριν πάει στην εκκλησία θα πάθει ατύχημα...

Δείτε ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: