Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Τα Ελευθερία-Παγκυπρίου θα επισκεφτούν την Κύπρο

Η ποδοσφαιρική ομάδα κάτω των 16 ετών των <Ελευθέριων Παγκυπρίου> την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, θα αναχωρήσει για την Κύπρο όπου θα αναμετρηθεί με τέσσερις αντίστοιχες κυπριακές ομάδες. Η αποστολή απαρτίζεται από 17 ποδοσφαιριστές, δύο προπονητές, δύο συνοδούς και τον υπεύθυνο Στιβ Μπατάλα και θα παραμείνει στην Κύπρο για δέκα ημέρες. Η επίσκεψη αυτή είναι η 5η που πραγματοποιείται στην Κύπρο με χορηγία της κυπριακής κυβέρνησης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους και σε μουσεία καθώς επίσης και ποδοσφαιρικούς αγώνες, με τον Ολυμπιακό, την Ομόνοια, και την ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, καθώς επίσης και με την ΑΠΟΠ / Κινύρας στην Πέγεια. Το Διοικητικό Συμβούλιο των Ελευθέριων Παγκυπρίων το βράδυ της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου 2010, παρέθεσε δείπνο στο Pancyprian Lounge στην Αστόρια στο οποίο παρακάθισαν τα μέλη της αποστολής με τους γονείς τους, οι προπονητές και η ηγεσία των «Ελευθερίων» καθώς επίσης και οι χορηγοί αυτού του ταξιδιού (περισσότερες πληροφορίες στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ Ν.Υόρκης.
<Ε. Κ.> / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ/
Σε πρώτο πλάνο διακρίνονται η νέα γενιά των ομογενών ποδοσφαιριστών η οποία την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την Κύπρο.

<Ε. Κ.> / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ/
Στην αναμνηστική φωτογραφία διακρίνεται η ποδοσφαιρική ομάδα η οποία την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την Κύπρο και οι κ.κ. Μάικλ Λεάνδρου (ιδρυτής), Νίκος Τζιάζας (πρόεδρος) Κώστας Παυλάκος (αντιπρόεδρος), Στιβ Μπατάλας, Βασίλης Διαμαντίδης, Δημήτρης Δαβιώτης, Δημήτρης Τσίρκος και Νεόφυτος Νεοφύτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: