Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Πλωτό παλάτι για... λίγους!

Ακόμη ένα πλωτό παλάτι θα έχουν σύντομα στη διάθεσή τους οι λάτρεις των ταξιδιών με κρουαζιερόπλοια. Οσοι το θελήσουν θα μπορούν να ζήσουν μέχρι και εκατό ημέρες πολυτέλειας που υπερβαίνει εκείνη των πεντάστερων εστιατορίων ή ξενοδοχείων και να γνωρίσουν μέρη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο «Costa Deliziosa», που παραδόθηκε στη Βενετία, αλλά τα επίσημα εγκαίνια και το καθιερωμένο σπάσιμο της σαμπάνιας θα γίνει 23 Φεβρουαρίου, στο Ντουμπάι. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας στην οποία ανήκει το νέο κρουαζιερόπλοιο, θα ταξιδεύει αυτό το χειμώνα στον Περσικό κόλπο και το καλοκαίρι στη Σκανδιναβία. Ομως από το 2011 θα προσφέρει στους επιβάτες του τη δυνατότητα να κάνουν το γύρο του κόσμου σε εκατό ημέρες.

Το «Costa Deliziosa», που έχει χωρητικότητα 92.600 τόνους και μπορεί να φιλοξενήσει 2.862 επιβάτες, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία διακοπών, την άνεση, την πολυτέλεια και το εξαιρετικό σέρβις. Το ντιζάιν του σκάφους αλλά και των εσωτερικών χώρων είναι εξαιρετικό, όπως και η επιλογή των υλικών: μάρμαρο, γρανίτης, κρύσταλλα Μουράνο, βιτρό και πανάκριβα ξύλα για επενδύσεις τοίχων χρησιμοποίησαν οι διακοσμητές του, που κατάφεραν να δημιουργήσουν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα. Οι τραπεζαρίες, τα μπαρ, το καζίνο, τα σαλόνια, ο κινηματογράφος, η πίστα πατινάζ, ο προσομοιωτής γκολφ και πίστας φόρμουλα 1, καθώς και η αίθουσα χορού και μουσικής αποτελούν μερικούς από τους πόλους έλξης των επιβατών. Φυσικά από ένα τέτοιο υπερπολυτελές σκάφος δεν λείπει και ένα πλήρες spa, αλλά και πισίνες με άπλετο χώρο για ηλιοθεραπεία. ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: