Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Αρραβώνες εξπρές!

Καρδιά… αγκινάρα έχουν οι αστέρες του Hollywood και όταν πρόκειται για γάμους και αρραβώνες δεν λένε ποτέ όχι!!!

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα είναι πολύ σβέλτοι και δεν περιμένουν αυτά τα τετριμμένα, να γνωριστούν καλύτερα, να δοκιμαστεί η σχέση, κτλ, κτλ!!! Σου λένε μ’ αρέσεις, σε θέλω, πάρε και την κοτρώνα σου και ανεβαίνουμε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ένας από αυτούς και ο Brad Pitt. Ναι, ναι, ο Brad που τώρα δε θέλει να ακούσει για γάμο, ένα φεγγάρι, πολύ παλιά τα είχε με την Gwyneth Paltrow. Ο κακομοίρης της έκανε ρομαντική πρόταση στην Αργεντινή, αλλά επτά μήνες μετά η Gwyneth την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Αρραβώνας και γάμος εξπρές ήταν και αυτός της Britney Spears με τον Kevin Federline. Μετά από μόλις τρεις μήνες σχέσης η Britney είπε «I do» και μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έσκασε μόνη της 400.000 δολάρια για το δαχτυλίδι που της φόρεσε στο δάχτυλο ο Kevin.

Η Jennifer Lopez είχε στην πλάτη της δύο διαζύγια και έναν αποτυχημένο αρραβώνα. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε μόλις μετά από έξι μήνες να πει το «ναι» στον Mark Anthony και σήμερα να έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια με τα διδυμάκια τους.

Τολμηρός ήταν και ο Jude Law που ανήμερα Χριστούγεννα του 2004 έκανε πρόταση στην καλή του Sienna Miller, όμως ήταν και μπερμπάντης κι έτσι μετά από 13 μήνες η Sienna του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Τώρα βέβαια είναι και πάλι μαζί. Τι να πούμε εμείς; Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν.

Επιστρέφουμε πάλι στην JLo, αφού το θεματάκι γάμος, αρραβώνας το έχει. Έτσι μπορεί να δήλωνε τρελά ερωτευμένη με το Ben Affleck, όμως παρά την κοτρώνα που της έδωσε, αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων , η Jennifer τον χώρισε μετά από πέντε μήνες σχέσης.

Άλλα ζευγάρια που αποφάσισαν στο άψε σβήσε να κάνουν την πρόταση γάμου στις καλές τους είναι:

Tom Cruise – Katie Holmes
Katie Perry – Russell Brand
Michael Douglas – Katherine Zeta Jones
Mariah Carey – Nick Cannon
Nicolas Cage – Alice Kim
Eddie Murphy – Tracey Edmonds
Tori Spelling – Dean McDermott

Δεν υπάρχουν σχόλια: