Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Τον σκότωσε με καδρόνι

Στυγερό έγκλημα συγκλονίζει το Αργος! Η εν διαστάσει σύζυγος, ο σύντροφός της και ο πατέρας της ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον 31χρονο Κώστα Καραμούντζο. Μάλιστα, δεν δίστασαν να διευκρινίσουν ότι τη χαριστική βολή στον άτυχο νεαρό την έδωσε ο πεθερός του, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα καδρόνι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, το έγκλημα έγινε στις 11.30 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και το πτώμα του υπαλλήλου υγρών καυσίμων (που έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά και σε ολόκληρο το σώμα) εντόπισε την επομένη το μεσημέρι στις όχθες του Ερασινού ποταμού ένας αγρότης. Ο 65χρονος, η 28χρονη και ο 25χρονος σύντροφός της είχαν στήσει καρτέρι στον 31χρονο, ο οποίος επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του, στις Πορτίτσες. Το θύμα είδε από τον καθρέφτη ότι τον ακολουθούσαν με το αυτοκίνητό τους και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τους ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Καραμούντζος άρχισε να λογομαχεί με τον σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του, ενώ κάποια στιγμή ο πεθερός του άρπαξε ένα καδρόνι και τον χτύπησε στο κεφάλι δύο φορές. Ο 31χρονος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, ενώ οι άλλοι τρεις έσπευσαν να ανοίξουν την πίσω πόρτα τού αυτοκινήτου του και να τον τοποθετήσουν στα καθίσματα. Ο πεθερός κάθισε δίπλα στον αιμόφυρτο άνδρα, ενώ το όχημά του οδηγούσε ο 25χρονος και από πίσω ακολουθούσε με το δικό της αυτοκίνητο η 28χρονη (η οποία είναι και έγκυος στον 8ο μήνα από τον 25χρονο).

Σκοπός των τριών ήταν να πετάξουν τον Κώστα Καραμούντζο από τον γκρεμό στην περιοχή του Κολοσούρτη, για να φανεί ότι το θύμα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και σκοτώθηκε. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής τούς έπιασε λάστιχο! Μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, οι φερόμενοι ως δράστες τον μετέφεραν στο ποτάμι και εκεί ο πεθερός τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα καδρόνι, με αποτέλεσμα ο άτυχος 31χρονος (ο οποίος όλη αυτή την ώρα είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του και προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να σωθεί) να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οπως έγινε γνωστό, τα κίνητρα της δολοφονίας είναι οικονομικά. Μάλιστα, ο πεθερός φέρεται να είχε απειλήσει πρόσφατα τον γαμπρό του ότι θα τον σκότωνε, αν δεν πλήρωνε διατροφή για τα δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 6 ετών, που είχε αποκτήσει με την κόρη του.

Οι τρεις συνελήφθησαν χθες το πρωί και μετά την ομολογία-σοκ πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση που τέλεσαν από κοινού. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: