Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Λάμψη αστέρων στα "γερμανικά Οσκαρ"

Λάμψη από Χόλιγουντ είχε η φετινή απονομή βραβείων «Goldene Kameras» στο Βερολίνο. Στα «γερμανικά Οσκαρ», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τη διοργάνωση τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, έδωσαν το παρών ακόμα μία χρονιά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σοουμπίζ, με τον Αμερικανό ηθοποιό Ντάνι Ντε Βίτο να βραβεύεται με τη Χρυσή Κάμερα για τη συνολική προσφορά του στο χώρο.

Το βραβείο στον κωμικό ηθοποιό παρέδωσε ο επί 45 χρόνια κολλητός του φίλος Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα για τον Ντε Βίτο. «Οταν εξήγησα στον 9χρονο γιο μου Ντίλαν ότι θα έπρεπε να φύγω για να τιμήσω τον Ντάνι Ντε Βίτο, μου είπε: “Καλά κάνεις, μπαμπά! Ο Ντάνι Ντε Βίτο είναι ο μεγαλύτερος σταρ όλων των εποχών”».

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η βράβευση της Νταϊάν Κρούγκερ ως καλύτερης διεθνούς ηθοποιού. Η γερμανικής καταγωγής πρωταγωνίστρια των «Inglourious Basterds» παρέλαβε τη Χρυσή Κάμερα από τον συμπατριώτη της Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος τόνισε ότι παραδίδει το βραβείο σε μια γυναίκα που αγαπάει και θαυμάζει.

Η παρέλαση των χολιγουντιανών αστέρων συνεχίστηκε με τη βράβευση του Ρίτσαρντ Γκιρ ως καλύτερου διεθνούς ηθοποιού και ολοκληρώθηκε με τον Ντέιβιντ Γκάρετ, ο οποίος τιμήθηκε με τη Χρυσή Κάμερα καλύτερης διεθνούς μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: