Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

"Ανακάλυψαν" πορνείο σε βαγόνια τρένου για να διώξουν τους μετανάστες...

Δεν υπάρχει οίκος ανοχής στα βαγόνια. Δεν επιβεβαιώνεται η κ α τ α γ γ ε λ ί α για ύπαρξη οίκου ανοχής στα παλιά βαγόνια του ΟΣΕ στον σιδηροδρομικό σταθμό της Κυπαρισσίας, τονίζει ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Γεώργιος Καραβίτης, απαντώντας σε σχετική
επιστολή του δημάρχου Γιώργου Σαμπαζιώτη. Επίσης σημειώνει ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή είναι περιορισμένη, ότι έχει ενημερωθεί ο ΟΣΕ προκειμένου να λάβει μέτρα, αλλά και ότι μετά την επιστολή του δημάρχου έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα η οποία έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας.
O δήμαρχος και κάποιοι "ανησυχούντες κάτοικοι" προσπάθησαν με τις -ψευδείς όπως αποδεικνύεται - καταγγελίες να διώξουν τους μετανάστες και τους συκοφάντησαν λέγοντας ότι έχουν μετατρέψει τα βαγόνια του ΟΣΕ σε ανοιχτούς οίκους ανοχής.
Αν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν -μαζί με την "καταγγελία" - στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Καλαμάτας ήταν ενδεικτικές φτωχών ανθρώπων που αγωνίζονται να επιβιώσουν.
Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να διαδίδουν ότι "οι μετανάστες σπρώχνουν στην πορνεία και ανήλικα"...
Τα ψεύδη όμως -όπως και οι ψεύτες - έχουν κοντά πόδια, όπως λέει ο Λαός και έρχεται ο ίδιος ο αστυνομικός να τους διαψεύσει για το δήθεν πορνείο και την δήθεν αύξηση της εγκληματικότητας.
"Αιδώς Κυπαρίσιοι" θα έλεγαν κάποιοι στην αρχαιότητα και βέβαια δεν εννοούν όλους τους φιλήσυχους κατοίκους αλλά αυτούς που με τα ψεύδη καταδιώκουν τους μετανάστες -αφού τους έχουν εκμεταλευτεί πρώτα...

Πιο συγκεκριμένα, ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας κ. Καραβίτης σημειώνει μεταξύ άλλων: «Σας γνωρίζουμε ότι εκ μέρους της υπηρεσίας μας (Α.Τ. Κυπαρισσίας) έχει ενημερωθεί κατ‘ επανάληψη η τοπική διεύθυνση του ΟΣΕ, προκειμένου να λάβει πρόσθετα μέτρα ασφάλειας για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων τους, με αρνητικό ωστόσο αποτέλεσμα.
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η καταγγελία σας περί οίκου ανοχής στον χώρο δεν επιβεβαιώνεται, η δε εγκληματικότητα στην περιοχή σας είναι περιορισμένη. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι τα θέματα υγιεινής είναι αρμοδιότητος της Διεύθυνσης Υγείας, και η υπηρεσία μας, εφ‘ όσον απαιτηθεί, είναι στη διάθεσή της για την παροχή κάθε νόμιμης συνδρομής. Τέλος σας γνωρίζουμε ότι για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και μετά το σχετικό δημοσίευμα με την καταγγελία σας έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία και έχει ανατεθεί στο Α.Τ. Κυπαρισσίας». ΣΤΗ ΦΩΤΟ τα βαγόνια του ΟΣΕ που κάποιοι ευφάνταστοι κυπαρισιώτες τα έίδαν σαν... πορνεία και άρπαξαν την ευκαιρία για να καταγγείλουν τους μετανάστες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: