Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

"Έτσι σκοτώσαμε τον Άντη"

Η συμφωνία για το συμβόλαιο θανάτου του Άντη Χατζηκωστή, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του στυγερού εγκλήματος όπως την περιγράφει με λεπτομέρεια ο βασικότερος μάρτυρας.

Η κατάθεση του Φάνου Χατζηγεωργίου, ο οποίος είναι 13ος στον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας, αποτελεί τον βασικό κορμό της υπόθεσης του εκ προμελέτης φόνου του διευθύνοντος συμβούλου του καναλιού "Σίγμα" στην Κύπρο, Άντη Χατζηκωστή.

Ο Φάνος Χατζηγεωργίου, ο οποίος μετείχε, σύμφωνα με την ομολογία που ο ίδιος έδωσε στους ανακριτές το απόγευμα της 24ης Ιανουαρίου, ενεργά στη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, επίσημα πλέον δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κατηγορία.

Από το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε στους ανακριτές είναι προφανές πως η διατύπωση κατηγοριών εναντίον της τηλεπαρουσιάστριας (γνωστής σαν "Μενεγάκη της Κύπρου") Έλενας Σκορδέλλη, του αδελφού της Τάσου Κρασοπούλη και του Αντρέα Γρηγορίου, προκύπτουν σχεδόν εξ ολοκλήρου από την εν λόγω κατάθεση ομολογία.

Η κυπριακή εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ δημοσιεύει ολόκληρη την αποκαλυπτική κατάθεση τονίζοντας ότι την είχε πολλές μέρες στην κατοχή της αλλά την δημοσιεύει τώρα που ολκληρώθηκε  το ανακρτικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: