Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Παπαράτσι τράκαρε την Ντριου Μπάριμορ!


Τροχαίο ατύχημα είχε η ηθοποιός Ντριου Μπάριμορ (φωτό) με έναν παπαράτσι, ο οποίος την κυνηγούσε προκειμένου να τη φωτογραφίσει. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, φεύγοντας από κομμωτήριο στο Μπέβερλι Χιλς, παρατήρησε ένα αυτοκίνητο πίσω της να την ακολουθεί. Η Μπάριμορ ανέπτυξε ταχύτητα φοβισμένη και όταν αναγκάστηκε να φρενάρει, το αυτοκίνητο έπεσε στο δικό της. Τελικά αποδείχτηκε ότι στο πίσω όχημα επέβαινε ένας παπαράτσι ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει σκιά της Ντριου Μπάριμορ. Η όμορφη ηθοποιός δεν τραυματίστηκε, ωστόσο λίγο έλειψε να δείρει το φωτογράφο. • Σχεδόν οκτώ μήνες έχουν περάσει από το θάνατο της ηθοποιού Φάρα Φόσετ και πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένα ξένο site πουλάει μία τούφα από τα μαλλιά της ηθοποιού στην τιμή του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Στο εν λόγω site, μάλιστα, αναφέρεται πως όποιος αγοράσει την τρίχα από το DNA της μπορεί να κλωνοποιήσει το δικό του άγγελο.
• Ποινική δίωξη για κακοποίηση άσκησε δικαστήριο του Άσπεν κατά του ηθοποιού Τσάρλι Σιν, ο οποίος ανήμερα τα Χριστούγεννα επιτέθηκε στη σύζυγό του. Ο ηθοποιός κινδυνεύει να μπει στη φυλακή για τρία χρόνια, ενώ οι Αρχές του Άσπεν διέταξαν να μην έχει καμία επικοινωνία με τη σύζυγο. Η τελευταία, ωστόσο, έχει λησμονήσει το περιστατικό και ζητάει από το δικαστήριο να αποσυρθούν οι κατηγορίες, μόνο που τώρα είναι λίγο αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: