Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Σημαντικές Διοικητικές αλλαγές στην FHP Ελλάς

Σημαντικές Διοικητικές αλλαγές σηματοδοτούν τη νέα χρονιά στην FHP Ελλάς. Αλλαγές που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας , που είναι leader στον χώρο της.

Ο κ. Γιώργος Λιούτας (Φωτό1) έχοντας 13 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες πολυεθνικές FMCG από 1ης Φεβρουαρίου 2010 αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager. Ο κ. Λιούτας εργάζεται στην εταιρία FHP Ελλάς από το 2004 στην οποία προσλήφθηκε ως εμπορικός διευθυντής.

Η κα Δανάη Κατσαρά, (Φωτό 2) από 1ης Φεβρουαρίου 2010 προάγεται σε Διευθύντρια Marketing . Η κα Κατσαρά εργάζεται στην εταιρία FHP Ελλάς από το 2000 στην οποία ξεκίνησε ως Product Manager και ακολούθησε μια πορεία ως τη θέση της Group Product Manager Vileda & Wettex.

Ο κ. Mιχάλης Τσινιαράκης (Φωτό 3) από 1ης Φεβρουαρίου 2010 αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος. Ο κ. Τσινιαράκης εργάστηκε για 16 χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες στο χώρο του FMCG. Εργάζεται στην FHP Ελλάς από το 2006 στην οποία προσλήφθηκε ως Διευθυντής πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος.

Σήμερα η Freudenberg  είναι παγκοσμίως, leader στην αγορά των μη-υφασμένων προϊόντων με μια πληθώρα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας όπως μηχανικά εργαλεία οικιακού και επαγγελματικού καθαρισμού αλλά και για κινητή τηλεφωνία, αυτοκινητοβιομηχανία, κ.α.

Τα προϊόντα οικιακής χρήσης της Freudenberg χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο. Τα δυνατά brands της εταιρίας, Vileda και Wettex έχουν ταυτιστεί με ποιοτικά αλλά και καινοτόμα προϊόντα που κάνουν την καθημερινή εργασία των καταναλωτών πιο εύκολη και αποδοτική.

Η Freudenberg αριθμεί σήμερα 32.000 υπαλλήλους σε 12 διαφορετικούς τομείς δραστηριοτήτων με παραγωγικές μονάδες και θυγατρικές εταιρίες σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: