Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Επίσημη πρώτη και καυτά φιλιά!

Πρώτα αντάλλαξαν φιλιά δημοσίως και λίγες ημέρες μετά έκαναν και την επίσημη πρώτη! Ο Γιώργος Μελισσανίδης και η Χριστίνα Κολέτσα την Τρίτη το βράδυ έκαναν την πρώτη τους κοσμική εμφάνιση στην απονομή του χρυσού δίσκου του Χολίδη «Ναι, ναι, ναι». Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο «Posidonio», όπου τραγουδάει ο Χρήστος (αλλά και η Χριστίνα), παρουσία αγαπημένων φίλων και συναδέλφων του τραγουδιστή.

Η λαμπερή τραγουδίστρια και ο εφοπλιστής είναι εδώ και αρκετούς μήνες μαζί. Μέχρι τώρα δεν έδιναν λαβές για σχόλια. Πριν από μερικές ημέρες όμως, ενώ έκαναν κλάμπινγκ, ο φακός τους αιχμαλώτισε να φιλιούνται με πάθος. Ετσι, μερικά 24ωρα αργότερα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μαζί. Πήγαν μαζί στο «Posidonio» και αυτή τη φορά πόζαραν στο φακό. Ανενόχλητοι από τα αδιάκριτα μάτια και τα σχόλια των παρευρισκομένων χειροκρότησαν τον Χρήστο Χολίδη, ο οποίος μοιράστηκε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί με όλους τους συντελεστές του δίσκου του.

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην τόσο σημαντική βραδιά για τον ίδιο και τους συνεργάτες του από τη Minos-Emi που συντέλεσαν στην επιτυχία του CD. Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που «στήριξαν το όνειρό του», όπως είπε χαρακτηριστικά. Το παρών έδωσαν η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Θοδωρής Ρακιτζής, η Τζένη Τζιβεριώτη με την καλή της φίλη Εύα Λάσκαρη και η Θέλξη. Μετά την ολοκλήρωση της απονομής ο «χρυσός» Χρήστος ερμήνευσε τις τελευταίες επιτυχίες του τις οποίες και αφιέρωσε στον κόσμο που είχε γεμίσει το μαγαζί.

Οσο για το ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μελισσανίδης έχει απολαύσει αρκετές φορές την αγαπημένη του στο «Posidonio» και μάλιστα πολλές νύχτες πηγαίνει και την παίρνει από το μαγαζί με τη Ferrari του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: