Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Δώρο γενεθλίων το μονόπετρο!

Πήρε το πολυπόθητο μονόπετρο στα γενέθλιά της! Ενα λαμπερό χαμόγελο πρόδιδε την ευτυχίας της Φαίης Σκορδά χθες... Η παρουσιάστρια του «Πολύ μπλα μπλά», που στις 20 Ιουνίου, όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso», θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλάι του αγαπημένου της Γιώργου Λιάγκα, είχε πει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι δεν είχε δεχτεί επίσημη πρόταση γάμου από τον καλό της. Προχθές λοιπόν, που ήταν τα γενέθλιά της, μια ευχάριστη έκπληξη την περίμενε. Το μονόπτερο που θα επισημοποιούσε τις προετοιμασίες του γάμου της ήρθε και μάλιστα συνοδεύτηκε από την πολυπόθητη -και επισήμως- πρόταση γάμου. Ο σύντροφός της της έκανε το καλύτερο δώρο για τα φετινά της γενέθλια.

Η Φαίη από τη στιγμή που φόρεσε στο δάχτυλό της το μπριγιαντένιο μονόπετρο δεν σταματούσε να το κοιτάζει. Φυσικά το δαχτυλίδι της δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συνεργάτες της, που συνέχεια της εύχονταν «η ώρα η καλή». Εννοείται ότι το φορούσε την ώρα της εκπομπής της και έδειχνε να το καμαρώνει! Και βέβαια ο σκηνοθέτης έδειχνε και αρκετά κοντινά πλάνα.

Το σχέδιο -από την πλευρά του αγαπημένου της-ήταν... προμελετημένο. Καιρό τώρα ο Γιώργος Λιάγκας περίμενε την κατάλληλη στιγμή, το σωστό timing, για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Εκρινε ότι αυτή ήταν η ιδανική μέρα, αφού χθες ήταν τα γενέθλιά της. Και μπορεί οι φίλοι της να την είδαν με το μονόπετρο από την τηλεόραση, όταν όμως βρεθεί για την πρόβα νυφικού στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν την ευκαιρία να το θαυμάσουν και από κοντά μαθαίνοντας από πρώτο χέρι όλες τις λεπτομέρειες. ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: