Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Η Κάτια Δανδουλάκη σε νέο σίριαλ

Η Κάτια Δανδουλάκη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της αποκαλύπτει ότι δεν έχει κανένα απωθημένο από τη ζωή της και δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική. Χαίρεται να «παίζει» με τους νέους ηθοποιούς και θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά νέα ταλέντα, απλά οι καινούργιοι ηθοποιοί είναι πιο «αποσπασματικοί», δεν αφοσιώνονται δηλαδή αποκλειστικά στην ηθοποιία.

Η καταξιωμένη ηθοποιός που «χτυπάει» 50άρια κάθε απόγευμα με το σίριαλ  «Η Ζωή της Άλλης» μας γεμίσει αισιοδοξία μέσα από την συνέντευξη της, αφού είναι από τους λίγους της τηλεόρασης που δεν τα παρουσιάζουν όλα «μαύρα».

«Την αγαπώ και την πιστεύω την τηλεόραση και δεν την υποτιμώ. Θυμώνω πολύ με αυτούς που την υποτιμούν, αλλά και με την άποψη «κάνω τηλεόραση για να βγάλω χρήματα».

Στην πραγματικότητα η Κάτια Δανδουλάκη δεν έχει καμία σχέση με την «στρίγγλα» Κάτια Καλλιφατίδη, που υποδύεται στην «Ζωή της Άλλης». Όπως χαρακτηριστικά λέει: «Πρώτη φορά κάνω κάτι τόσο έξω από τα νερά μου. Και εγώ αντιδρώ βίαια σε αυτά που έχει κάνει. Δεν την αντέχω»!

Ακόμα μας αποκάλυψε ότι θα παίξει σε νέο σίριαλ, ενώ δεν την ξάφνιασε η τόση επιτυχία της σειράς.

Τέλος, δεν διστάζει να δηλώσει ότι περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο αγάπησε τους γονείς της και τον Μάριο Πλωρίτη. Παρόλα αυτά, μετά τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου, έχει τους φίλους της και δοξάζει τον Θεό για αυτό.

Δείτε ένα απόσπασμα από την «Ζωή της Άλλης» με την Κάτια Καλλιφατίδη στα… χειρότερα της!

Πηγή: Όλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: