Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Οι δύσκολες ώρες της ωραίας Ελένης

Βυθισμένη στις σκέψεις της είναι διαρκώς η Ελένη Μενεγάκη, μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Δίπλα της είναι διαρκώς η μητέρα της, που έχει μετακομίσει στο σπίτι στα Μελίσσια, ενώ μια προφορική συμφωνία κρατά κλειστά τα στόματα.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της, τα ξεσπάσματα της παρουσιάστριας είναι συχνά και δεν μπορεί να κρύψει από τους ανθρώπους που αγαπά όσα σκέφτεται και νιώθει.

Επίσης, απόφαση της Ελένης είναι να μην παρακολουθεί όσα λέγονται και γράφονται, ενώ άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης της της μεταφέρουν όσα είναι αναγκαίο να ξέρει.

Γιατί, όμως, το πρώην ζευγάρι δεν έχει πει κουβέντα, εκτός από το δελτίο Τύπου για το διαζύγιο;

Όπως αποκαλύπτει το Star, έχουν συμφωνήσει προφορικά να μην προβούν σε καμία δήλωση και όποια πλευρά «σπάσει» θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στους όρους του διαζυγίου!

Έτσι, η «λαμπερή» παρουσιάστρια αρκείται μόνο σε έμμεσες αναφορές για τον χωρισμό της, όπως έκανε καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας στην εκπομπή της, ενώ η συμφωνία ισχύει ακόμα και για την επόμενη φωτογράφηση που έχει κανονίσει να κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: