Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Στα βήματα του Τζακ

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Και η Λορίν, κόρη του Τζακ Νίκολσον, είναι ένα ακόμη παιδί σταρ που ακολουθεί τα βήματα του διάσημου πατέρα της φιλοδοξώντας να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο.

Η 19χρονη συμμετέχει στην ταινία «Soul Surfer», που βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Αναφέρεται στην Μπέτανι Χάμιλτον, μια Αμερικανίδα σέρφερ η οποία έχασε το χέρι της σε επίθεση που δέχτηκε από καρχαρία στη Χαβάη. Τα γυρίσματα άρχισαν ήδη και η Λορίν έκοψε την ανάσα όσων την είδαν, καθώς διαθέτει όμορφο πρόσωπο αλλά κυρίως υπέροχο σώμα, το οποίο ουδόλως φροντίζει να κρύβει, αφού φοράει τολμηρά μπικίνι, φυσικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων, που γίνονται στη Χαβάη.

Ωστόσο, το ντεμπούτο της η δεσποινίς Νίκολσον δεν το κάνει σε αυτή την ταινία. Εχει κάνει ένα πέρασμα το 2003 από τη μεγάλη επιτυχία του πατέρα της «Something gotta give» και στη συνέχεια ερμήνευσε μικρούς ρόλους στις ταινίες «Click» και «The princess diaries 2».

Στη νέα ταινία η Λορίν υποδύεται την Αλάνα Μπλάντσαρντ, την κολλητή φίλη της Χάμιλτον, που την ημέρα της επίθεσης ήταν μαζί της στην παραλία Καουάι της Χαβάης. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο πήρε η ηθοποιός Αννα Σοφία Ρομπ, ενώ το ρόλο του Νοά, αδελφού της Χάμιλτον, ερμηνεύει το παιδί ενός επίσης διάσημου ηθοποιού, ο Σον, γιος του Πιρς Μπρόσναν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση η Χάμιλτον, που τότε ήταν 13 ετών, γύρισε στη θάλασσα κι έκανε σέρφινγκ. Στην ταινία η Αμερικανίδα σέρφερ, που τώρα είναι 19 ετών, θα λάβει μέρος στις σκηνές μετά την επίθεση που χρειάζονται ένα άτομο με ακρωτηριασμένο χέρι.  ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: