Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Η Νεφέλη κολυμπάει ελεύθερη στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου Β. Σποράδων!

Τελικά «το σύμπαν συνωμότησε», ο καιρός έφτιαξε και η Νεφέλη κολυμπάει ελεύθερη και υγιής στην καρδιά του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Β. Σποράδων στην Αλόννησο. Η μεταφορά της Νεφέλης έγινε με τη βοήθεια της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας που διέθεσε το σκάφος της στη MOm. Για μια ακόμη φορά μαζεύτηκαν όλοι στη Στενή Βάλα Αλοννήσου, για να ευχηθούν στη νεαρή Monachus monachus, καλό ταξίδι στη νέα της ζωή στην ανοιχτή θάλασσα.
Τη Νεφέλη και την ομάδα της MOm με τους εθελοντές της περίθαλψης, τίμησαν με την παρουσία τους η Αντινομάρχης Μαγνησίας κα. Νατάσσα Οικονόμου, η νέα Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του ΕΘΠΑΒΣ κα. Ευγενία Ανδρουκάκη, το Λιμενικό Σώμα, η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, οι Πρόσκοποι του νησιού και φυσικά οι κάτοικοι της Αλοννήσου που όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζουν ενεργά το έργο της MOm.

Δεν υπάρχουν σχόλια: