Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ιντριγκές, φόνος και νέοι έρωτες

Η Ξένια σχεδιάζει τη δολοφονία της Κάτιας! Ναι, καλά διαβάσατε. Η κακιά της σειράς «Η ζωή της άλλης», που την υποδύεται η Αθηνά Οικονομάκου, προκειμένου να κρατήσει κρυφή την αληθινή της ταυτότητα και να συνεχίσει να υποδύεται την εγγονή της Κάτιας Καλλιφατίδη (Κάτιας Δανδουλάκη), δεν θα διστάσει να καταστρώσει σχέδιο δολοφονίας εναντίον της ίδιας της «γιαγιάς» της!
Οπως αντιλαμβάνεστε οι εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά του MEGA, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη, η οποία εξακολουθεί να έρχεται πρώτη σε τηλεθέαση με ποσοστό που έφτασε μέχρι και 55,5 % τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα την Τρίτη 26/1, αναμένονται καταιγιστικές κι όπως είναι φυσικό τα δάχτυλα των σεναριογράφων Γιώργου Χρυσοβιτσάνου, Μαρίας Μαντή, Αγάθης Δαρλάση, Μαρίας Γεωργιάδου και Σύλβιας Ριτσώνη έχουν πάρει φωτιά προκειμένου να συνεχίσουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!
Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά όλα όσα επιφυλάσσει το σενάριο για τους ήρωες της σειράς μέχρι το τέλος Μαρτίου:
Οπως έχουμε ήδη δει την προηγούμενη εβδομάδα, το γεγονός που έφερε τα πάνω - κάτω στη σειρά ήταν το αυτοκινητικό ατύχημα του Μάνου (Κώστα Αποστολάκη) και του Φάνη (Ορφέα Παπαδόπουλου) από το οποίο ο Μάνος βγήκε σώος και αβλαβής, ενώ ο Φάνης κατέληξε «φυτό» στην Εντατική με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Για όσους δεν έχουν δει αυτά τα επεισόδια, θυμίζουμε ότι το ατύχημα συνέβη όταν ο Φάνης ανέλαβε να μεταφέρει στο σπίτι τον μεθυσμένο πατέρα του ύστερα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση στο καζίνο που είχε οργανώσει το κέτερινγκ Καλλιφατίδη και στο οποίο ο Μάνος είχε πιει πολύ και είχε ξεμπροστιάσει την Κάτια για τα όσα άσχημα είχαν κάνει μαζί τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως εναντίον του αδερφού του. Λίγο αφότου μπήκαν στο αυτοκίνητο, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο Τζώρτζης (Πάνος Βλάχος) έχει λασκάρει τα φρένα ύστερα από εντολή της Ξένιας φυσικά, πατέρας και γιος βρέθηκαν να δίνουν μάχη με το θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: