Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

"Ο Κούγιας είναι ηθικός δολοφόνος του παιδιού μου"

«Ο Κούγιας είναι ηθικός δολοφόνος του παιδιού μου!» δήλωσε η μητέρα του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου καταθέτοντας χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας. Η Τζίνα Τσαλικιάν αποκάλεσε «δολοφόνους» του γιου της τους δύο ειδικούς φρουρούς και «ηθικό δολοφόνο» τον συνήγορο υπεράσπισης του ενός, τον Αλέξη Κούγια, προκαλώντας ένταση στη δικαστική αίθουσα!

Η πρόεδρος της έδρας Αντζελίτα Παπαβασιλείου κάλεσε την κυρία Τσαλικιάν να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση του συνηγόρου υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα χωρίς να κάνει σχόλιο.

Τσαλικιάν: Ποτέ δεν συκοφαντήθηκε κάποιος τόσο πολύ όσο το παιδί μου μετά τη δολοφονία του από αυτούς τους δολοφόνους.
Πρόεδρος: Σας παρακαλώ, μέχρι να βγει η απόφαση οι κατηγορούμενοι δεν έχουν την ιδιότητα του δολοφόνου.
Τσαλικιάν: Και θα αποκαλέσω ηθικό δολοφόνο του παιδιού μου τον κ. Κούγια.
Πρόεδρος: Παρεκτρέπεστε, κυρία Τσαλικιάν, σας παρακαλώ να ανακαλέσετε.
Τσαλικιάν: Εχει επιδοθεί (σ.σ.: ο Κούγιας) σε σωρεία συκοφαντιών σε βάρος του παιδιού μου.

Στη συνέχεια η πρόεδρος της έδρας επικαλέστηκε κάποια δημοσιεύματα στον Τύπο που φέρονται υπογεγραμμένα από την κυρία Τσαλικιάν, τα οποία δεν είχαν τιμητικό περιεχόμενο για τη σύνθεση του δικαστηρίου: «Φέρεστε να αμφισβητείτε το δικαστήριο πριν δώσει δείγματα γραφής. Πρέπει να σας θεωρήσω γι’ αυτό ηθικό συκοφάντη;»

Τσαλικιάν: Θέλω ένα δίκαιο δικαστήριο.
Πρόεδρος: Σας σεβόμαστε απεριόριστα. Υπάρχει αμέριστη ηθική συμπαράσταση και σεβασμός για ό,τι σας συνέβη. Ο Θεός να με φυλάξει μη ζήσω τίποτα τέτοιο.
Τσαλικιάν: Το παιδί μου είναι νεκρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: