Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Το … «καραριάλιτι» του Γ. Παπαδάκη

Μπορεί χθες επί δέκα και πλέον λεπτά ο Γ. Παπαδάκης να ωρυόταν ότι αυτά που λέει δεν πρέπει να απασχολούν τα μεσημεριανάδικα, αλλά μ’ αυτά που κάνει στρέφει πάνω του τόσο το ενδιαφέρον των εκπομπών αυτών, όσο και των τηλεκριτικών.

Έτσι η Π. Διαμαντάκου στη στήλη της στα ΝΕΑ άσκησε σκληρή κριτική στον παρουσιαστή για το χθεσινό του… show.

«Πώς χαρακτηρίζεται το είδος εκείνο της τηλεόρασης στο οποίο ένας παρουσιαστής χρησιμοποιεί τηλεοπτικό χρόνο της εκπομπής του για να ασχοληθεί με ένα προσωπικό ζήτημα, να εκφράσει προσωπικά ζητήματα, να εκφράσει προσωπικά συναισθήματα και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη; Καραριάλιτι. Για να μην τρελαθούμε και ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε», γράφει η κα Διαμαντάκου για τη χθεσινή κουβέντα του Γ. Παπαδάκη με τους καλεσμένους του.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί: «Είναι μοναδικός, να το αναγνωρίσουμε στην παραγωγή σύγχυσης και στην καθοδήγηση της ριαλιτζίδικης τηλεόρασης που την κόβει ακριβώς στα μέτρα του. Ήταν άξιος θαυμασμού ο τρόπος με τον οποίο είχε διακόψει την ενημέρωση του κοινού για να κάνει τον εαυτό του επίκεντρο, ενώ με μια έξοχη κίνηση τακτικής προσκάλεσε και τους πανελίστες γύρω του να συμμετέχουν στο θέμα, με σχόλια για την τηλεόραση που «εκμεταλλεύεται το συναίσθημα» για τηλεθέαση», τονίζει η Π. Διαμαντάκου.

«Μόνο αυτός θα μπορούσε, κοιτάζοντας με έντονο ύφος το φακό να κάνει μάθημα δεοντολογίας – «δεν είμαι είδηση εγώ, δεν είναι είδηση ο δημοσιογράφος» - ενώ την ίδια στιγμή έχει αναδείξει μόνος του τον εαυτό του σε αντικείμενο της ίδιας του της εκπομπής», αναφέρει τέλος η τηλεκριτικός.

Άραγε ο Γ. Παπαδάκης θα ασχοληθεί για μια ακόμα φορά με τους… «κακούς» τηλεκριτικούς;

Πηγή: Τα ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: