Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Χειροπέδες σε Ουγγαρέζα "πεταλουδίτσα"

Σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Αθήνας είχε βρει... στέγη μια καλλίγραμμη νεαρή ύπαρξη η οποία ασχολιόταν με το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, προκειμένου να εξασφαλίζει χρήματα για την πολυτελή ζωή της.

Η 22χρονη καλλονή όμως, έπεσε στην παγίδα που της έστησε το Τμήμα Ηθών της Ασφάλειας Αττικής και από τα πολυτελή στέκια της πλατείας Κολωνακίου τώρα θα... συχνάζει στο προαύλιο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.
Αστυνομικός του τμήματος Ηθών εντόπισε στο Διαδίκτυο τη διαφήμιση της 22χρονης καλλονής, που συνοδευόταν από φωτογραφίες σε καυτές πόζες, και αμέσως στήθηκε η επιχείρηση για τη σύλληψή της.

Ο αστυνομικός, υποδυόμενος τον επιχειρηματία που είναι διατεθειμένος να πληρώσει εκατοντάδες ευρώ για μια βραδιά με την καυτή και πολλά υποσχόμενη νεαρή, έκλεισε ραντεβού στο δωμάτιό της, σε πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Τη στιγμή της... πληρωμής εισέβαλαν στο δωμάτιο οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τη φιλήδονη νεαρή.

Οπως αποδείχτηκε από την προανάκριση, η πανέμορφη κοπέλα είναι από την Ουγγαρία και ήλθε στη χώρα μας προσκεκλημένη ενός εύπορου Αθηναίου. Ο άντρας είχε δει τη διαφήμισή της στο Διαδίκτυο και ήταν διατεθειμένος να πληρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που ζητούσε η καλλονή των 22 Μαΐων προκειμένου να του προσφέρει ένα καυτό ερωτικό βράδυ.

Στην ατζέντα της, την οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τηλέφωνα και διευθύνσεις γνωστών ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη, αλλά και ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου «ενοικιάζονται» κοπέλες για καυτές ερωτικές βραδιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: