Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

"Πεθέρες από το Μάρτιο

Το Μάρτιο έχει προγραμματιστεί η συνέχεια του ριάλιτι του Alpha «Μια νύφη για τον γιο μου». Οπως μας διαβεβαίωσαν από το κανάλι της Κάντζας, το ριάλιτι δεν «κόπηκε», αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους του σταθμού, ο αρχικός προγραμματισμός ήταν αρχικά να μας συστήσουν τους υποψήφιους γαμπρούς και τον Μάρτιο να μας παρουσιάσουν και τις υποψήφιες νύφες.

Στη διαδικασία της επιλογής των γυναικών που επιθυμούν να έρθουν κοντά στους μέχρι τώρα εργένηδες βρίσκεται η παραγωγή του Alpha, ενώ συγχρόνως η μη προβολή της συνέχειας του ριάλιτι προκάλεσε αρνητικά σχόλια από τα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν σε διακοπή του προγράμματος λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπευθύνων, δεν υπήρξε σκέψη για διακοπή του προγράμματος, ενώ, όπως διευκρινίστηκε, θα το ξαναδούμε την ίδια περίοδο -Μάρτιο- όπου αναμένεται ο β’ κύκλος του «Αγρότης μόνος ψάχνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: