Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Πώς σχολίασαν τα πρωινάδικα το διαζύγιο Μενεγάκη

Ιδιαίτερα αιχμηροί στα σχόλιά τους για το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου ήταν σήμερα το πρωί οι Λυριτζής – Οικονόμου και Καμπουράκης – Οικονομέας.

Από τη μια το δίδυμο της ΝΕΤ με σκωπτική διάθεση σχολίασε ρεπορτάζ εφημερίδας που έλεγε ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης  ήρθε και το διαζύγιο της Μενεγάκη!!!

«Σωστή η εφημερίδα, σου λέει δεν μας έφταναν όλα τ’ άλλα τώρα χωρίζει και η Ελένη. Γιατί κι αυτό ο λαός το περνάει εσωτερικά, ενοχλείται. Σου λέει δεν μας φτάνουν τα χάλια μας στην οικονομία, χωρίζεις ρε Ελένη κι εσύ;», είπε ο Δ. Οικονόμου.

Όσο για το δίδυμο Καμπουράκη – Οικονομέα; Μες στην πίκρα και τα καρφιά!!!

Τι ότι θα ζήσουμε μέρες του απόλυτου τηλεοπτικού εξευτελισμού, τι ότι θα καταγράψουμε το μη περαιτέρω και τι δεν είπανε.

Ο δε Γ. Οικονομέας ήταν εξαιρετικά καυστικός λέγοντας: «Δεν με ενδιαφέρει το ζήτημα. Όποιος θέλει να εξευτελιστεί, ας εξευτελίζεται. Ο καθένας διαλέγει τον εξευτελισμό του» και με περισσή... "αυστηρότητα" πρόσθεσε: «Για όλο αυτό τον κανιβαλισμό έβαλαν κι αυτοί το χεράκι τους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: