Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Καρτέλ στους ελληνικούς αιθέρες

Μονοπώλιο στις εγχώριες αερομεταφορές επιδιώκουν να δημιουργήσουν οι άλλοτε “άσπονδοι εχθροί” Olympic Air και Aegean Airlines, καθώς σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι βασικοί μέτοχοι της Olympic Air και της Αεροπορίας Αιγαίου Α.Ε. για τη συγχώνευση των δύο αεροπορικών εταιρειών. Την είδηση ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για μελλοντική συνεργασία την επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους οι εταιρείες, αναφέροντας ότι “έχουν λάβει χώρα μεταξύ των βασικών μετόχων των εταιρειών Olympic Air και Αεροπορίας Αιγαίου Α.Ε. συζητήσεις για πιθανή μελλοντική συνεργασία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάτι συγκεκριμένο που μπορεί να ανακοινωθεί”.
Η κρίση που πλήττει τον χώρο των αερομεταφορών και ο σκληρός ανταγωνισμός της Olympic Air με την Aegean Airlines, από την οποία ζημιωμένες βγαίνουν και οι δύο εταιρείες, είναι οι λόγοι που, σύμφωνα με οικονομικούς κύκλους, αναγκάζουν τις δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να αφήσουν στην άκρη τα περί “υγιούς ανταγωνισμού”. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: