Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ξύλο στο Ρέντη!

Σοβαρότατο επεισόδιο απόψε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού, με τον Ντιόγκο, να γρονθοκοπεί χωρίς εμφανή λόγο τον Γιάννη Παπαδόπουλο!

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ήταν έξαλλος και κάλεσε τους δύο παίκτες στο γραφείο του και φυσικά, αναμένονται εξελίξεις από τη διοίκηση. Το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος της προπόνησης και όταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν στο γυμναστήριο. Ο Ντιόγκο, όρμησε μέσα και άρχισε να τον χτυπά, ενώ οι παίκτες που ήταν εκεί προσπάθησαν να τους χωρίσουν και αυτό έγινε με μεγάλη δυσκολία.

Στο μεταξύ, ανησυχία επικρατεί στον Ολυμπιακό, για τον Ντουντού, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πελματιαία απονεύρωση. Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν ανέφερε τον χρόνο της απουσίας, απλά αυτός θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας. Αντίθετα, κανονικά, ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης ο Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: