Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο Καντάφι πάει στο Χόλιγουντ

Ο γιος του Καντάφι πάει στο Χόλιγουντ. Ο Σαάντι Καντάφι, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2007, επειδή του το επέβαλε ο πατέρας του, ύστερα από τρία χρόνια που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επέλεξε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, στην οποία συναίνεσε και ο Μουαμάρ Καντάφι.

Ο 37χρονος γιος του ηγέτη της Λιβύης, πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός με επιπλέον σπουδές στο μάνατζμεντ, αλλά κυρίως γνωστός ως ποδοσφαιριστής σε ιταλικές ομάδες, θα γίνει παραγωγός σε αστυνομικές ταινίες. Η είδηση ότι ο Σαάντι Καντάφι θα επένδυε χρήματα στη βιομηχανία κινηματογράφου του Χόλιγουντ είχε γίνει γνωστή από το 2009, όταν την αποκάλυψε το περιοδικό «Variety». Τώρα όμως έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες.

Η εταιρεία Natural Selection, που ιδρύθηκε πέρσι και διευθύνεται από τον Μάτι Μπέκερμαν, έχει χρηματοδότη τον Σαάντι. Η εταιρεία θα γυρίσει είκοσι ταινίες μέχρι το 2014 με μέσο όρο προϋπολογισμού τα 15 εκατομμύρια δολάρια. Ηδη μάλιστα έχει αρχίσει η παραγωγή των δύο πρώτων.

Ο Σαάντι τα τελευταία χρόνια συναντήθηκε με αρκετούς πρωταγωνιστές του κινηματογράφου, γιατί ενδιαφερόταν να μπει στο χώρο της σοουμπίζ. Μάλιστα από το υπερπολυτελές γιοτ του είχαν περάσει διάσημοι ηθοποιοί, ανάμεσα στους οποίους και η Νικόλ Κίντμαν.

Οταν ο Λίβυος playboy επέστρεψε το 2007 στην πατρίδα του, ασχολήθηκε μ’ ένα σχέδιο που αφορούσε τη δημιουργία ενός «Λιβυκού Χονγκ Κονγκ» στα σύνορα Λιβύης -Τυνησίας, αλλά η κρίση μπλόκαρε τα πάντα. Ο Καντάφι τζούνιορ όμως ποντάρει τώρα στο Χόλιγουντ και αισιοδοξεί ότι θα τα καταφέρει.

Λέγεται ότι Μουαμάρ Καντάφι έδωσε το πράσινο φως, αν και η επένδυση αυτή, που ανέρχεται σε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, είναι πολύ επικίνδυνη. Ωστόσο ελπίζει ότι μία ημέρα το Χόλιγουντ θα κάνει μια ταινία και για εκείνον, όπως έκανε για τον εθνικό ήρωα της Λιβύης Αλ Μοκτάρ, τον οποίο υποδύθηκε ο Αντονι Κουίν. ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: