Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

"Valentine's day" στο Χόλιγουντ

Μόλις λίγες μέρες πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Λος Αντζελες η ομώνυμη ταινία. Στο κόκκινο χαλί που στήθηκε έξω από το Κινεζικό Θέατρο Γκρόμαν πάνω στη λεωφόρο του Χόλιγουντ, τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να αστράφτουν αφού παρέλασαν σχεδόν όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα της showbiz.

Οι παραγωγοί της ταινίας «Valentine’s Day» προσπάθησαν πολύ για να συγκεντρώσουν σε μια ταινία όλους τους μεγάλους, αλλά και τους ανερχόμενους σταρ της κινηματογραφικής βιομηχανίας, και τελικά τα κατάφεραν. Με τη συμφωνία να τους αποδεσμεύσουν γρήγορα από τα γυρίσματα για να μπορέσουν να συνεχίσουν τα υπόλοιπα πρότζεκτ τους, οι παραγωγοί απέσπασαν το «ναι» της Τζούλια Ρόμπερτς, της Κάθυ Μπέιτς, της Κουίν Λατίφα, της Τζέσικα Μπίελ, της Τζένιφερ Γκάρνερ, της Αν Χάθαγουεϊ, της Τζέσικα Αλμπα, αλλά και του Πάτρικ Ντέμπσεϊ, του Μπράντλεϊ Κούπερ και του Αστον Κάτσερ. Ετσι, η επίσημη πρώτη της ταινίας έμοιαζε με οσκαρικό πάρτι, με μοναδική απούσα την προσφάτως χωρισμένη Τέιλορ Σουίφτ.

Ολες οι πρωταγωνίστριες επιδόθηκαν στον παραδοσιακό άτυπο διαγωνισμό καλύτερου φορέματος, αν και το πρώτο βραβείο θα απονεμόταν δίκαια στην Ντέμι Μουρ που αν και δεν συμμετέχει στην ταινία, κατάφερε να λάμψει δίπλα στον Αστον Κάτσερ επιλέγοντας για τη βραδιά ένα λευκό στράπλες φόρεμα διακοσμημένο με φτερά!  ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: