Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Η Χαντισέ στηρίζει... Αυγουστάκη

Ελληνοτουρκική φιλία με άρωμα... Eurovision! H Kατερίνα Αυγουστάκη, που διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο φετινό μουσικό διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Οσλο, είναι κολλητή φίλη με την Τουρκάλα Χαντισέ, η οποία πέρσι εκπροσώπησε τη γείτονα με το «Dum Tek Tek» (η Χαντισέ ήταν η πρώτη καλλιτέχνιδα που εκπροσώπησε την Τουρκία χωρίς να έχει γεννηθεί εκεί).

Η φιλία τους τώρα θα φανεί και εμπράκτως, αφού οι δημιουργοί του «Dum Tek Tek» έρχονται προκειμένου να γράψουν τραγούδι για την Κατερίνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνθέτης και ο στιχουργός του «Dum Tek Tek», Sinan Akcil και Stefan Fernande κλήθηκαν να γράψουν τραγούδι για την Κατερίνα εν όψει του ελληνικού τελικού για την Eurovision. Ο τελικός θα γίνει στις 12 Μαρτίου και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα είναι «λιτός κι απέριττος».

Τα δύο κορίτσια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις Κάτω Χώρες και ειδικά στο Βέλγιο - τα κομμάτια τους ακούγονται συνεχώς εκεί. Οσο για το εν λόγω κομμάτι, θα είναι μοντέρνο και νεανικό, αλλά δεν θα είναι το μόνο με το οποίο θα κατέβει στην «αρένα» των υποψηφιοτήτων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας η Κατερίνα.

Ποντάρει όμως, όπως είναι φυσικό, πολλά εκεί. Καθότι σταρ, έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της σχετικά με κάποια πράγματα που της έχει ζητήσει η ελληνική κρατική τηλεόραση και επικρατεί προβληματισμός. Η Κατερίνα μάλιστα έχει δηλώσει ότι «αν δεν κατέβει με την ελληνική σημαία στην Eurovision, θα το κάνει με την Πολωνία…»

Σε ό,τι αφορά το στίχο των τραγουδιών όλων των υποψηφίων, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ως επί το πλείστον θα είναι ελληνικός. Από τους εννιά διαγωνιζομένους οι περισσότεροι επέλεξαν ελληνικό στίχο, ενώ δύο με τρεις μόνο αγγλικό.
Σοβαροί αντίπαλοι της Κατερίνας για την Eurovision είναι το γκρουπ Μέλισσες, που σύμφωνα με γκάλοπ μουσικών portals, προηγείται στις προτιμήσεις της νεολαίας. ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: