Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ειδική επετειακή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων

Tην Κυριακή στο Ιδρυμα Ευγενίδου
Στην ειδική επετειακή εκδήλωση με τίτλο: «Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων: Ασθενείς και Νευροεπιστήμονες συνοδοιπόροι για τη ζωή» προσκαλούν το κοινό, η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων, η Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες και το Ίδρυμα Ευγενίδου, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 18:00.
Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ.Συγγρού 387-Π.Φάληρο), σκοπό έχει να φέρει κοντά όλους όσοι σχετίζονται με τις Σπάνιες Παθήσεις. Φορείς, σύλλογοι, ασθενείς με τις οικογένειές τους, όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα και μαζί Επιστήμονες από τον τομέα των Νευροεπιστημών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αιχμή της επιστημονικής έρευνας, συζητούν μεταξύ τους προσπαθώντας να κατανοήσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο με έναν και μοναδικό σκοπό. Τη βελτίωση της ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους. Και βέβαια η κοινή διοργάνωση και των τριών φορέων την ημέρα εκείνη στόχο έχει να υπενθυμίσει σε όλους το σύνθημα «Σπάνιος ναί… μόνος όχι».
Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια, φιλοξενεί τρεις σημαντικούς ομιλητές, οι παρουσιάσεις των οποίων στόχο έχουν να δώσουν το έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση και προβληματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: