Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ελαμψε η Μπιγιονσέ με το άρωμα-πειρασμός

Το μπλε της φόρεμα τόνιζε εξαίσια τις καμπύλες της, ενώ το λαμπερό της χαμόγελο έκλεψε την παράσταση, τουλάχιστον όσο και το άρωμα που λάνσαρε σε πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης. Οπως οι περισσότερες σταρ του δικού της βεληνεκούς, έτσι και η Μπιγιονσέ δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να δημιουργήσει το «Heat», ένα άρωμα-κάψα, όπως λέει και τ’ όνομά του. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι, δεδομένου του ταμπεραμέντου της τραγουδίστριας, αλλά και του συνδυασμού κόκκινης ορχιδέας, μανόλιας, ανθών πορτοκαλιάς και ροδάκινου, που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που σάρωσε τα βραβεία Grammy, υποδέχτηκε με χαμόγελο τους θαυμαστές της που έσπευσαν να τη δουν, αλλά και να προμηθευτούν το άρωμά της. Ανάμεσά τους ήταν κι ένας νεαρός που όχι μόνο πήγε, αν και καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά είχε και την ευκαιρία να της δώσει ένα φιλί. Η χαρά του μάλιστα δεν κρυβόταν ύστερα απ’ αυτό, δεδομένου ότι ο νεαρός θεωρούσε σχεδόν αδύνατον αυτό που κατάφερε. Στην παρουσίαση του αρώματος ήταν παρών και ο σύζυγος της Μπιγιονσέ, ο Τζέι Ζ, ο οποίος διόλου δεν φάνηκε να ενοχλείται από το γεγονός ότι η γυναίκα του έδωσε φιλί σε κάποιον άλλον.
Μετά την παρουσίαση το ζευγάρι και η μαμά της Μπγιονσέ, που μόλις πριν από μία εβδομάδα χώρισε τον μπαμπά της, βγήκαν για νυχτερινή διασκέδαση. ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: