Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Δωρεά του ομογενειακού εστιατορίου «Café 31» για τους σεισμόπληκτους της Αϊτής

Στο ομογενειακό εστιατόριο , καθώς επίσης και το παρακείμενο το μεσημέρι της Τετάρτης υπήρξε το αδιαχώρητο καθώς οι φίλοι και οι πελάτες των δύο επιχειρήσεων ανταποκρίθηκαν στην έκκληση των ιδιοκτήτών τους και έσπευσαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο Απόστολος Βέλιος και ο Γιάννης Κελεπέσης λίγες ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό της Αϊτής αποφάσισαν να δωρίσουν στον Ερυθρό Σταυρό τις εισπράξεις της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου. Δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή παρέδωσαν στους εκπροσώπους την επιταγή αξίας $4,637.84, καθώς επίσης και την τελική απόδειξη της ταμειακής μηχανής του στην οποία αναγράφονταν οι εισπράξεις της ημέρας και οι οποίες ανήλθαν στις $3447.84. Το υπόλοιπο προέρχεται από τους ομογενείς φίλους των ιδιοκτητών του εστιατορίου, ενώ τα μεγαλύτερα ποσά τα προσέφεραν οι επιχειρηματίες Χρήστος Σπυρόπουλος ($1.000) και Γιώργος Χρυσομμαλίδης ($100) (περισσότερες πληροφορίες στον <Εθνικό Κήρυκα.> της 8ης Φεβρουαρίου 2010).
<Ε. Κ.> / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ/
Οι πελάτες αναμένουν υπομονετικά στην ουρά για να απολαύσουν τις εύγευστες σούπες και συνάμα να προσφέρουν τον όβολό τους για τους σεισμόπληκτους της Αϊτής.

<Ε. Κ.> / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ/
Οι πελάτες αναμένουν υπομονετικά στην ουρά για να απολαύσουν τις εύγευστες σούπες και συνάμα να προσφέρουν τον όβολό τους για τους σεισμόπληκτους της Αϊτής

<Ε. Κ.> / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗ/
Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Γιάννης Κελεπέσης (αριστερά) και Απόστολος Βέλιος σε μια αναμνηστική φωτογραφία με την Σούζαν Αζαρμπαζάλ, που εργάζεται πολλά χρόνια στην επιχείρησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: