Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Cruz, Winslet και Penn στα Οσκαρ

Η Penelope Cruz, η Kate Winslet και ο Sean Penn θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα αναλάβουν να παρουσιάσουν κάποιες από τις κατηγορίες των 82ων βραβείων Οσκαρ στη λαμπερή τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Μαρτίου.
Οι τρεις σταρ του Hollywood ήταν οι μεγάλοι νικητές των περσινών βραβείων Οσκαρ. Η Kate Winslet κέρδισε το Οσκαρ α γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "The Reader" ενώ η Penelope Cruz κέρδισε το Οσκαρ β γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία του Woody Allen, "Vicky Cristina Barcelona". Ο Sean Penn ήταν ο νικητής στην κατηγορία α ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Milk".
Η Penelope Cruz είναι μεταξύ των υποψηφίων των 82ων βραβείων Οσκαρ καθώς διεκδικεί το βραβείο β γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ του Rob Marshall, "Nine". Το Οσκαρ β γυναικείου ρόλου εκτός από την Penelope Cruz διεκδικούν ακόμα οι: Vera Farmiga ("Up in the Air"), Maggie Gyllenhaal ("Crazy Heart"), Anna Kendrick ("Up in the Air"), Mo'Nique ("Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire").
Οικοδεσπότες της τελετής απονομής των 82ων βραβείων Οσκαρ θα είναι ο Steve Martin και ο Alec Baldwin.

Δεν υπάρχουν σχόλια: