Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Extreme "Μαζώ"

Ο πλέον απρόβλεπτος «Μαζώ». Αλλη μία φορά ο Γιώργος Μαζωνάκης ιντριγκάρει. Στο βιντεοκλίπ που γύρισε για το remix του κομματιού «Η καρδιά μου» (των O.Π.Α.), που ακούγεται συνεχώς στα κλαμπ και είναι στις πρώτες θέσεις των airplay charts, τα δίνει όλα σε ένα σκηνικό που θυμίζει extreme ταινία για φετιχιστές του ερωτισμού!

Η οπτικοποίηση του κομματιού έγινε πρόσφατα στο «Anodos», όπου εμφανίζεται αυτή την περίοδο ο καλλιτέχνης με μεγάλη επιτυχία. Φέρει μάλιστα τη σκηνοθετική σφραγίδα του Κωνσταντίνου Ρήγου, που είναι στενός συνεργάτης του τραγουδιστή και στο νυχτερινό κέντρο, αφού έχει επιμεληθεί το πρόγραμμά του.

Οσον αφορά το concept του βιντεοκλίπ, είναι ερωτικό, ανατρεπτικό και ήδη δημοφιλές! Φαν του τραγουδιστή που το έχουν δει στο Διαδίκτυο δηλώνουν ότι, αν και ακραίο, τους γοητεύει.

Χορευτές και χορεύτριες προκλητικά ντυμένοι, φορώντας μάσκες και τα... απολύτως απαραίτητα ρούχα, λικνίζονται στην πίστα του «Anodos» και άλλοτε απλά πλαισιώνουν τον Γιώργο, άλλοτε τον αγκαλιάζουν. Εκείνος παίρνει το μικρόφωνο και τραγουδάει με την καρδιά του. Ενα αλλιώτικο από τα άλλα κλιπ, που εξιτάρει και λόγω των special κοστουμιών που έχει φτιάξει ειδικά γι’ αυτό ο γνωστός στιλίστας Αl Giga.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί με πλατύ χαμόγελο αυτό τον καιρό, αφού σκίζει στο «Anodos». Πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων η Ζωή Λάσκαρη, τον έχουν απολαύσει. Την Κυριακή μάλιστα ο Ρυθμός κάνει πάρτι με τον «Μαζώ» στο «Anodos» κι αναμένεται να γίνει χαμός - θα μπορούσε να θεωρηθεί και προάγγελος της μεγάλης φιέστας που θα κάνει για τα γενέθλιά του στις 4 Μαρτίου.  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: