Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Μούντζωσε δημοσιογράφο ο Ψινάκης...

Ακόμα δεν ξεκίνησαν, κι άρχισαν τα όργανα! «Θερμό» επεισόδιο στα παρασκήνια του talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Πρωταγωνιστής ο Ηλίας Ψινάκης που επιτέθηκε φραστικά σε δημοσιογράφο του Alpha, τον οποίο μούντζωσε!

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, που θα αρχίσει να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο, και οι εντυπώσεις ήταν μάλλον... παγωμένες. Ο δαιμόνιος μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης κατάφερε να προκαλέσει και χρειάστηκε η μεσολάβηση των ψυχραιμότερων προκειμένου να μην υπάρξει συνέχεια.

Λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Τρίτης ο Βαγγέλης Περρής, ο Ηλίας Ψινάκης και η Ευγενία Μανωλίδου (τα μέλη της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού, το οποίο θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος) βρίσκονταν στην είσοδο γνωστού στούντιο επί της Πειραιώς για την πρώτη γνωριμία με τους δημοσιογράφους.

Η Ευγενία Μανωλίδου, με νέο look, ήταν πολύ άνετη στο πλευρό του Ηλία Ψινάκη. «Δεν γνώριζα ότι δεν θα είναι η Ματθίλδη Μαγγίρα όταν υπέγραφα για να συμμετάσχω στο παιχνίδι», δήλωσε η «βιρτουόζος της μπαγκέτας» σχολιάζοντας τις φήμες που τις θέλουν σε κόντρα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Ματθίλδη, αφενός, έδειξε την ενόχλησή της που δεν θα είναι στο talent show. Αφετέρου, έδωσε ευχές στην «μπουμπούκα» να πάει καλά, όπως και εκείνη επί δύο σεζόν, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Η «εμμονή» των δημοσιογράφων σχετικά με αυτό το θέμα ενόχλησε τον Ηλία Ψινάκη, που επιτέθηκε φραστικά στον Βασίλη Γρηγορόπουλο του Alpha. «Σκάσε, μη μιλάς» του είπε. Οι ατάκες του συνοδεύτηκαν μάλιστα από... μούντζα. Πώς έφτασε στο σημείο να κάνει τη γνωστή, απρεπή χειρονομία; Μάλλον δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που υπέβαλε ο δημοσιογράφος στην Ευγενία και θέλησε να την υπερασπιστεί.

Πάντως, αν και ξεπέρασε τα όρια, δεν ζήτησε συγγνώμη. Συνεργάτης του με τον οποίο επικοινωνήσαμε μας είπε ότι δεν κατάλαβε πως προσέβαλε τον δημοσιογράφο. Υπογράμμισε ότι έκανε χιούμορ για να αποφορτιστεί το κλίμα, καθώς υπήρχε άγχος γενικότερα...  ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: