Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Η Τζούλια Ψωμιάδη, η μεγάλη τυχερή σε gala του Αζίζ Ντίρι

Η Τζούλια Ψωμιάδη, σύζυγος του νομάρχη Θεσσαλονίκης, ήταν η μεγάλη τυχερή της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο διήμερο σόου μόδας κοσμημάτων του Αζίζ Ντίρι στη συμπρωτεύουσα. Η τυχερή κυρία Ψωμιάδη κέρδισε ένα πανέμορφο κόσμημα της εταιρείας του Σύριου κοσμηματοπώλη αξίας 30.000 ευρώ. Το δαχτυλίδι με τα 1.500 μπριγιάν ενθουσίασε τόσο πολύ τη γοητευτική σύζυγο του νομάρχη, που δεν δίστασε να το δοκιμάσει αμέσως μετά την κλήρωση και το άκουσμα του ονόματός της. Η ίδια, μάλιστα, δεν πίστευε στα αφτιά της όταν από τα μικρόφωνα του χώρου ακούστηκε ότι ήταν η υπερτυχερή της βραδιάς. Ο Αζίζ Ντίρι, αφού πρώτα την ευχαρίστησε για τη συμμετοχή της, αμέσως μετά της παρέδωσε το κουτί που περιείχε το όμορφο κόσμημα μαζί με τα πιστοποιητικά γνησιότητας.

Το gala πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στον prive χώρο του καζίνο «Hyatt», ενώ την παρουσίασή του είχε αναλάβει για ακόμα μία φορά η μούσα του Αζίζ Ντίρι, το μοντέλο Εύη Βατίδου. Στη μεγάλη βραδιά συμμετείχαν σημαντικοί άνθρωποι της συμπρωτεύουσας, που μαγεύτηκαν από τα πανάκριβα και μοναδικά κοσμήματα της εταιρείας. Η Εύη Βατίδου, πιο όμορφη από ποτέ, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, αμέσως μετά κήρυξε την έναρξη του σόου, όπου όμορφα μοντέλα φορούσαν τα κοσμήματα της εταιρείας του Αζίζ Ντίρι, που στοιχίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: