Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ghostbusters στο Σικάγο!

Εντοπίζουν παραφυσικές καταστάσεις και γεγονότα και προσπαθούν να τα επιλύσουν. Δεν πρόκειται για μέντιουμ - ή, τουλάχιστον, όχι μόνο. Πρόκειται για τη συνεργασία μέντιουμ και αστυνομικών, που έχει μάλιστα μεταφερθεί στην τηλεόραση. Την ομάδα αποτελούν τέσσερις αστυνομικοί από το Σικάγο, ένας γραφίστας ηλεκτρονικών υπολογιστών και ένα μέντιουμ!

Εφτά χρόνια πριν ο αστυνομικός του τμήματος της αντιτρομοκρατικής, Ρον Φαμπιάνι δέχτηκε μια επείγουσα κλήση αργά τη νύχτα που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή. Ενας μαγαζάτορας ανέφερε ότι κάτι υπήρχε στο κατάστημά του. Ακουγόταν νευρικός και η συμπεριφορά του ανησύχησε τον αστυνομικό. Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί, δεν βρήκαν τίποτα. Παρακολουθώντας όμως το βίντεο από κάμερα, εντόπισαν μία μαύρη τρισδιάστατη μάζα να κινείται στον χώρο. Επρόκειτο για κάτι απερίγραπτο, όπως αναφέρει ο Φαμπιάνι.

Ετσι άρχισε να ερευνά παρόμοιες υποθέσεις. Εχοντας στο πλευρό του άλλους δύο συναδέλφους του, τον Οστιν Γουίνστοκ και τον Πιτ Σκλέιχ, δημιούργησε σάιτ στο Ιντερνετ όπου οι πολίτες μπορούσαν να ζητήσουν τη βοήθειά τους. Αργότερα στην ομάδα τους προστέθηκε ο αστυνομικός Τομ Φροϊέλιχ, ο γραφίστας Σκοτ Τζιάρκο και η ειδική σε παραφυσικές περιπτώσεις Μόρια Ράμε. Ο εξοπλισμός τους διέθετε όλα τα απαραίτητα σύνεργα για τον εντοπισμό υπερφυσικών οντοτήτων, όπως ανιχνευτές μαγνητικών πεδίων, αισθητήρες θερμότητας, κάμερες υψηλής ευκρίνειας και άλλα παρόμοια hi-tech εργαλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: