Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Πληθώρα νέων, καινοτόμων προϊόντων και λύσεων από την LG στην Integrated Systems Europe 2010


H LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση Integrated Systems Europe 2010     (2 -4 Φεβρουαρίου), παρουσίασε μια νέα γκάμα προϊόντων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και  η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, οθόνες, συστήματα προβολής, συστήματα ασφαλείας και προγράμματα λογισμικού, τα οποία εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα και αξιόπιστα αποτελέσματα για τις εταιρείες και τους οργανισμούς.
Παράλληλα με τις νέες εντυπωσιακές οθόνες και τηλεοράσεις για τους κλάδους της υγείας και των ξενοδοχείων, η LG παρουσίασε τη βελτιωμένη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης (portal), που στοχεύει στην καλύτερη παροχή πληροφοριών, την υποστήριξη και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης προς όλους τους συνεργάτες της εταιρείας, σε ολόκληρη την Ευρώπη.
H LG διαθέτει μια μακροχρόνια παράδοση στον τομέα του B2B, όπου έχει αναπτύξει ισχυρές και καθιερωμένες σχέσεις με τους μεταπωλητές, του παρόχους υπηρεσιών και τους διανομείς. Η LG Business Solutions Company ιδρύθηκε ως αυτόνομη επιχειρηματική μονάδα το Δεκέμβριο του 2008. Βασικός στόχος αυτής της ενέργειας, ήταν η αύξηση του μεριδίου αγοράς της LG στον κλάδο του B2B και η εστίαση σε επενδύσεις για την ανάπτυξη εξειδικευμένων προϊόντων και λύσεων, προσαρμοσμένων στις ειδικές ανάγκες κλάδων, όπως: το λιανεμπόριο, η φιλοξενία, η περίθαλψη, η εκπαίδευση και οι μεταφορές. Στην ISE 2010 παρουσιάσαμε ορισμένες μόνο λύσεις από την ευρεία σειρά προϊόντων που διαθέτει η LG για τον επιχειρηματικό τομέα, που αντιπροσωπεύουν τα αποτελέσματα συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης από τους σχεδιαστές της εταιρείας μας», τόνισε ο κ. Luc Grare, Director της LG Business Solutions Europe.
Η LG Business Solutions Company παρέχει ένα ευρύ φάσμα hardware, λογισμικού και υπηρεσιών που διατίθενται είτε ως αυτόνομες είτε ως ολοκληρωμένες λύσεις. Κάθε προϊόν σχεδιάζεται ειδικά για να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες απαιτήσεις, ανάλογα με τον κλάδο και το εκτιμώμενο μέγεθος των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν. Η LG Business Solutions Company είναι μια πρωτοπόρος business to business (B2B) εταιρεία, που μέσα από τις θυγατρικές της LG Electronics σε κάθε χώρα, παρέχει LCD οθόνες, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, συσκευές ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο, προϊόντα ψηφιακής σήμανσης και συστήματα ασφαλείας.
Η Integrated Systems Europe (ISE) αποτελεί τη μεγαλύτερη σε μέγεθος έκθεση της Ευρώπης, στον κλάδο του επαγγελματικού οπτικο-ακουστικού εξοπλισμού και των ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών συστημάτων. Η συγκεκριμένη διοργάνωση διακρίνεται για το κύρος της και αποτελεί το βασικό γεγονός για στελέχη που εργάζονται στους τομείς των οπτικοακουστικών μέσων, των εγκαταστάσεων, των οθονών διαφημιστικής προβολής και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο περισσότερους από 25.000 επισκέπτες και 5.000 εκθέτες

Δεν υπάρχουν σχόλια: