Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Συντελεστές του “Lost” αποκαλύπτουν μυστικά της final season!

H 2α Φεβρουαρίου αναμενόταν από το τηλεοπτικό κοινό παγκοσμίως σαν την… Ανάσταση! Να λοιπόν που η «μεγάλη μέρα» έφτασε, και σήμερα θα μεταδοθεί το 1ο επεισόδιο της τελευταίας σαιζόν του “Lost”! Ήδη στο ίντερνετ είχαν κυκλοφορήσει οι αρχικές σκηνές του πρώτου επεισοδίου, ενώ την ημέρα της πρεμιέρας αναμένεται να γίνει «ο κακός χαμός» στο YouTube και στο site του abc, του δικτύου που προβάλλει τη σειρά-θρύλο. Πάντως δεδομένης της “Lost-mania” που επικρατεί παγκοσμίως, θεωρείται σχεδόν θαύμα πώς δεν διέρρευσε κάποιο σημαντικό spoiler για την τελευταία σαιζόν, αν και φυσικά τα πιθανά σενάρια και οι εξηγήσεις για το τι βρίσκεται πίσω από το «μυστηριώδες νησί» ήταν εξαρχής μια συνήθης και αγαπημένη ασχολία των απανταχού fans.
Δύο από τους παραγωγούς της σειράς μίλησαν στο Entertainment Weekly εξηγώντας τον τρόπο που αναπτύσσουν τη σειρά: «Θα ήταν τρομερό λάθος να αλλάξουμε τη μεθοδολογία που ακολουθούμε τόσο καιρό και που έχει εξασφαλίσει την επιτυχία της», λέει ο Κάρλτον Κιουζ, ενώ ο Ντέιμον Λίντελοφ σημειώνει: «Το γεγονός ότι είμαστε 10 φορές πιο σκληροί σε σύγκριση με τον οποιονδήποτε, αναφορικά με τους χαρακτήρες της σειράς, μας κάνει να νιώθουμε πως το “Lost” είναι σε καλά χέρια. Έχω μεγάλη αγωνία για την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου. Δεν ξέρω αν θ’ αρέσει ή όχι. Όπως, και να ‘χει, όταν μεταδοθεί, θα είναι μεγάλη ανακούφιση για μένα». Οι δυο τους έδωσαν και ένα “hint” σχετικά με το αν τελικά κάθε ήρωας θα βρει την λύτρωση που αναζητά: «Σε αυτό τον κύκλο εξετάζουμε κατά πόσο είναι δυνατή η εξιλέωση για τον καθένα τους. Και τελικά, με τι μοιάζει η εξιλέωση για τον καθένα τους; Το feeling θα είναι όπως αυτό του πρώτου κύκλου. Επιστρέφουμε στους ίδιους τους χαρακτήρες, όπως ξεκινήσαμε». Πάντως ξέρουν να «παίζουν» με την αγωνία των τηλεθεατών, καθώς απέφυγαν να διευκρινίσουν αν κάποιοι ήρωες που θεωρούνται νεκροί θα επανέλθουν, αν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα κάποιων «γκρίζων» χαρακτήρων και αν στο τέλος θα δώσουν μια αρκετά σαφή απάντηση για το τι πραγματικά ήταν το νησί του “Lost”. Παρόλ’ αυτά, ο «Τζακ», Μάθιου Φοξ, δήλωσε πως οι εμπνευστές της σειράς γνώριζαν εξαρχής ποιο τέλος θα δώσουν, κάτι που όπως είπε θα φανεί στο τέλος: «Θα τελειώσει με έναν εξαιρετικά δυναμικό, πολύ θλιβερό αλλά όμορφο τρόπο. Πιστεύουμε πως θα είναι υπέροχο. Όσον αφορά στον τρόπο που θα εξελιχθεί στο εξής η ιστορία, δεν θα υπάρξουν άλλα flashbacks».Επίσης αποκαλύπτει πως η κόντρα μεταξύ Τζακ και Λοκ θα κορυφωθεί, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Στο YouTube έχουν αναρτηθεί διάφορα βιντεάκια με teasers και με τις αρχικές σκηνές του 1ου επεισοδίου του 6ου κύκλου. Αναζητήστε τα με τις φράσεις-κλειδιά “Lost final season” ή “Lost season 6”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: