Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Mad for sex!

Σεξ οπουδήποτε αλλού, αλλά όχι στο κρεβάτι, ήθελε η Μαντόνα από τον Γκάι Ρίτσι τα χρόνια του γάμου τους. Η «βασίλισσα της ποπ» ήταν μάλιστα αρκετά «βιτσιόζα», όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη-καταπέλτη που παραχώρησε σε βρετανικό περιοδικό. Μέσα από τα λεγόμενά του αποκαλύπτεται ότι η Μαντόνα ήταν «τρελή» - και όχι μόνο για το σεξ.

Η 52χρονη σταρ τον ανάγκαζε να ακούει τα τραγούδια της ακόμα και όταν επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις, ποτέ όμως στο κρεβάτι, παρ’ ότι εκείνος προτιμούσε την κρεβατοκάμαρα.

«Εγώ προτιμούσα το σεξ στο κρεβάτι, αλλά εκείνη ήθελε πάντα κάτι πιο πολύπλοκο» δηλώνει ο Ρίτσι και συνεχίζει τις αποκαλύψεις λέγοντας: «Με ανάγκαζε να κάνουμε έρωτα με μουσική υπόκρουση τα τραγούδια της, της άρεσε πολύ να κάνουμε σεξ σε μια πολυθρόνα που είχε ενσωματωμένο ηχοσύστημα, για να ακούμε πάντα τη μουσική της».

Για να απολαμβάνει, μάλιστα, όσο το δυνατόν περισσότερο τις συνευρέσεις αυτές με τον σύζυγό της, είχε αγοράσει συνολικά δέκα τέτοιες πολυθρόνες σε διαφορετικά χρώματα!

Μιλώντας γενικότερα για τη Βερόνικα -όπως είναι το δεύτερο όνομα της Μαντόνα- ο Ρίτσι την αποκάλεσε «μανιακή». Οπως δηλώνει ο σκηνοθέτης του Σέρλοκ Χολμς στο περιοδικό «Girl», η ίδια θεωρεί ότι είναι το κέντρο του κόσμου. «Είναι κολλημένη με την εικόνα της» λέει ο Ρίτσι. Οσον αφορά τη δήλωση της Μαντόνα ότι ο Γκάι θα την ξαναπαντρευόταν ακόμα και κάτω από ένα τρένο, ο ίδιος το διαψεύδει λέγοντας πως από τότε που χώρισαν αυτός γνώρισε την επαγγελματική επιτυχία. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: