Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Η Χαλκίδα αποκτά το δικό της κατάστημα MEDIA STROM!


Η στρατηγική ανάπτυξης και διεύρυνσης του δικτύου λιανικής χαρίζει στη MEDIA STROM ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Χαλκίδας.
Η MEDIA STROM, ο «ηγέτης» στην αγορά στρωμάτων, αντιμετωπίζει τις αναταράξεις στην Ελληνική οικονομία με δυναμισμό και περαιτέρω επέκταση του δικτύου των καταστημάτων, ανοίγοντας ακόμα ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Χαλκίδας.
Το νέο κατάστημα ακολουθεί την πολύ επιτυχημένη και εντυπωσιακή εικόνα των καταστημάτων MEDIA STROM, η οποία μετατρέπει την επίσκεψη σε μια μοναδική εμπειρία shopping και αφήνει τον πελάτη ενθουσιασμένο από τη μεγάλη και καλαίσθητη ποικιλία των ολοκληρωμένων λύσεων ύπνου, τις οποίες μπορεί κανείς όχι μόνο να βρει στο κατάστημα, αλλά να αγγίξει, να δοκιμάσει και να παραγγείλει στα μέτρα του, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ικανοποίηση του!
Για την πολύ πρωτοποριακή και μοναδική αυτή εικόνα των καταστημάτων της, η MEDIA STROM απέσπασε το πρώτο πανελλήνιο βραβείο, στο πλαίσιο των «ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE».

Δεν υπάρχουν σχόλια: