Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Έκπληξη στα γενέθλια της Rihanna

Ένα party-έκπληξη επιφύλαξε στη Rihanna ο νέος σύντροφός της, ο star των Los Angeles Dodgers, Matt Kemp, την ημέρα των 22ων γενεθλίων της. 40 φίλοι της την περίμεναν να της ευχηθούν ενώ η τραγουδίστρια αιφνιδιάστηκε από την πρωτοβουλία του αγαπημένου της. Ο Kemp σχεδίαζε το event τον τελευταίο μήνα γιατί ήθελε να ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για το κορίτσι του. Ο χώρος ήταν στολισμένος με λουλούδια, cupcakes, δαυλούς γύρω από μια πισίνα, ανάγλυφα μπουκάλια ενώ υπήρχε μπουφές τον οποίο ετοίμασε ένας κορυφαίος Τζαμαϊκανός chef. Εκτός από φίλους της ήρθαν και φίλοι του, παίκτες του baseball.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε και ένα προκλητικό χορευτικό show. H τούρτα γενεθλίων ήταν στολισμένη με τα tattoos που έχει η τραγουδίστρια στο σώμα της. Όλοι της τραγούδησαν το "Happy Birthday" και μετά ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί. Όσοι την είδαν είπαν ότι ήταν πολύ όμορφη και χαρούμενη εκείνο το βράδυ. Το δώρο του Kemp ήταν ένα custom διαμαντένιο κολιέ από τον οίκο Gabriel Jewelers. Το Σαββατοκύριακο το πέρασαν μαζί πηγαίνοντας με μεγάλες παρέες και nightclubs της Αριζόνα.
Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: