Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Το Star στηρίζει την "Καιρούλα" του

Διαμάχη για την Πετρούλα που φαίνεται ότι θα πάρει... καιρό! «Θα γίνουν προσφυγές με ένδικα μέσα και όπου αλλού μπορούμε», απαντά το Star στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, που επέβαλε πρόστιμο 70.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Star για τη μετάδοση του καιρού (με την Πετρούλα και την Αφρούλα). Ο λόγος; Η «υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος και η προσβολή της αξίας του ανθρώπου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΕΣΡ.

Το δελτίο καιρού (που «τρέλαινε» τον αντρικό πληθυσμό, αλλά και τα μηχανάκια της AGB) μπήκε στο στόχαστρο του ΕΣΡ, αλλά δεν θα περάσει στα ψιλά. Η sexy Πετρούλα Κωστίδου μπορεί να έφερε άλλο αέρα στην ελληνική τηλεόραση και η παρουσία της να συζητήθηκε όσο ελάχιστων, αλλά το πρόστιμο αφορούσε και την παρουσία της Αφρούλας. Αλλωστε, μαζί παρουσιάζουν το δελτίο καιρού του καναλιού.

Πάντως, παρά την «καμπάνα» από το Ραδιοτηλεοπτικό, το κανάλι δεν προβλέπεται να αλλάξει το δελτίο καιρού. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα δυο κορίτσια να τα δίνουν όλα στο γυαλί και να παίζουν με το φακό, τα υψηλά και χαμηλά βαρομετρικά.

Δεν είναι όμως το μόνο πρόστιμο για το Star. Στο ίδιο κανάλι το ΕΣΡ έδωσε ακόμα ένα πρόστιμο 30.000 ευρώ για «δραματοποίηση γεγονότων στο κεντρικό δελτίο του».

«Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Το θέμα θα πάει στη Δικαιοσύνη. Με νόμιμα και ένδικα μέσα θα παρθούν οι επίσημες αποφάσεις και θα δοθούν και οι λύσεις, μετά την ανακοίνωση των τσουχτερών προστίμων», μας λέει στέλεχος του Star. ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: