Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Tρία top model στην Ελλάδα

Δύο διεθνούς φήμης -και ακριβοθώρητοι- κούκλοι έρχονται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Νίκου Κριθαριώτη. Τους φέρνει ο μάνατζερ και ιδιοκτήτης του πρακτορείου X-Ray, Ελιο Αλνέτι για τις ανάγκες διαφήμισης της ανδρικής σειράς pret a porter του Κριθαριώτη με τίτλο «5226».

Ο λόγος για το top model Ryan Cooper, πρωταγωνιστή στις πασαρέλες της διάσημης Αμερικανίδας σχεδιάστριας μόδας Donna Karan. Μάλιστα, έκανε τα θηλυκά να κολαστούν το 2008, όταν πόζαρε για τη διαφημιστική εκστρατεία του Giorgio Armani για τη σειρά «Armani Exchange». Από τα πλέον γνωστά μοντέλα της Νέας Υόρκης, ο Ryan έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας. Με γραμμωμένους κοιλιακούς και look που θυμίζει αρχαίο Ελληνα θεό, τα τελευταία χρόνια βλέπει τις μετοχές του να απογειώνονται στο χρηματιστήριο της μόδας.

Ο έτερος πρωταγωνιστής στην καμπάνια του αδελφού της Σήλιας Κριθαριώτη είναι ο Toms Birkavs. Εχει γίνει γνωστός ανά τον κόσμο ως πρωταγωνιστής σε καμπάνιες της Lacoste και του Hugo Boss. Mε ύψος 1,88 μ. και με αστραφτερό χαμόγελο, αποτελεί ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο.

Ομως, υπάρχει κι ένα τρίτο, εξίσου γερό χαρτί της καμπάνιας του: πρόκειται για τον Ελληνα Χάρη Πλουσή. Ο Χάρης, μακριά από τυμπανοκρουσίες, κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Εχει ποζάρει για τους Dolce & Gabbana, έχει κάνει πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και στις υπόλοιπες διεθνείς μητροπόλεις της μόδας. Με τον Νίκο Κριθαριώτη γνωρίζεται από παλιά - όπως, εξάλλου, και με την αγαπημένη του Βίκυ Καγιά. Οπως ήταν επόμενο, απάντησε θετικά και δίχως δεύτερη σκέψη στην πρόταση του Ελιο Αλνέτι για τη συμμετοχή του στην καμπάνια για τη σειρά «5226». ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: