Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΙ Δωρεάν απεριόριστη επικοινωνία προς WIND & Q ΚΑΙ διπλάσιος χρόνος ομιλίας

Ακόμη πιο οικονομική γίνεται η νέα WIND Καρτοκινητή από, δίνοντας στους συνδρομητές όλα όσα χρειάζονται σε ένα προϊόν. Η νέα WIND Καρτοκινητή, απλά με μία ανανέωση δίνει απεριόριστη επικοινωνία προς όλη την WIND και όλη την Q εντελώς δωρεάν, και διπλασιάζει την αξία της κάρτας για να μιλάνε οι συνδρομητές όσο θέλουν με τα άλλα δίκτυα.

Οι συνδρομητές της νέας WIND Καρτοκινητής τα έχουν όλα σε ένα προϊόν. Με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10€ και πάνω, η νέα WIND καρτοκινητή χαρίζει στους συνδρομητές της:

Ø διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλους

Αν πχ. ο συνδρομητής της WIND Καρτοκινητής ανανεώσει με 10€ τον χρόνο ομιλίας του, αμέσως η WIND διπλασιάζει το ποσό προσφέροντας επιπλέον Δωρεάν 10€ για την επικοινωνία του. Αν η αξία της ανανέωσης είναι 20€, τότε αμέσως η WIND προσφέρει επιπλέον Δωρεάν χρόνο ομιλίας αξίας 20€ για την επικοινωνία του, κ.ο.κ.

Ø  απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία προς όλη τη WIND και όλη την Q

Το πακέτο σύνδεσης της WIND Καρτοκινητής πωλείται στην τιμή των 5€ και περιλαμβάνει συνολικό αρχικό χρόνο ομιλίας 5€. Η ανανέωση του χρόνου ομιλίας, πραγματοποιείται με κάρτες  ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND, οι οποίες διατίθενται μέσω του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα και ηλεκτρονικά από τα 400 καταστήματα WIND.

Δεν υπάρχουν σχόλια: