Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Σε ρυθμούς ποπ και ροκ


Φωτογραφία
Μια μείξη ακουστικών οργάνων (κιθάρα, μαντολίνο, μπάσο, πιάνο και κρουστά), χοροθεάτρου, κουκλοθέατρου και προβολές animations, συνθέτουν τα σκοτεινά Παραμύθια της Βρώμικης Γριάς, στην παράσταση «Jealous» των Dirty Granny Τales απόψε στο θέατρο «Αltera Ρars» (Μ. Αλεξάνδρου 123, τηλ. 210-3410.011).
*Ο Μιχάλης Εμιρλής εμφανίζεται στο «Οξυγόνο Live!»(Βούρβαχη και Κορυζή 4, τηλ. 210-
9240.740) στις 22.30. Μουσικά ακούσματα σε ρυθμούς pop και rock, αγαπημένες επιτυχίες από τον πρώτο του δίσκο, αλλά και κομμάτια από τον τελευταίο. Δύο χρόνια μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, επανέρχεται με το νέο του CD «Μη διστάζεις», από το οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια «Μη μου μιλάτε για κείνη», «Αυτό που σου αρέσει» και ο «Κουβανός». Εισιτήριο: 15 ευρώ.
*Ο Ζακ Στεφάνου και η μπάντα Κοάλα- με τη νέα προσθήκη του σχήματος, τη βαθιά soul φωνή της Cathy Ιdra- εμφανίζονται στο «Κookoo live music bar» (Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλ. 210-
3450.930) στις 22.30. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διασκευές τραγουδιών από τους δύο παλαιότερους δίσκους του Ζακ Στεφάνου, τραγούδια από τον νέο δίσκο «Κoalaboration», αλλά και επιλεγμένες διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή. Εισιτήριο: 12 ευρώ.
*Η Μαργαρίτα Στεργίου παρέα με τους Δημήτρη Ανούση στο πιάνο και Κώστα Αρσένη στο μπάσο, σε μια μουσική περιπλάνηση στα σκοτεινά μπαράκια της Νέας Υόρκης, της Νέας Ορλεάνης, αλλά και του Παρισιού, και της Αβάνας, υπό τον τίτλο «Cheek to cheek» στο «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια, τηλ.
210-7710.611), στις 22.00. Εισιτήριο: 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: