Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Από το πορνό στη Βουλή

Μία έδρα του Βρετανικού Κοινοβουλίου διεκδικεί η βραβευμένη σκηνοθέτης αισθησιακών ταινιών, Anna Arrowsmith, η οποία έχει ανακηρυχθεί δύο φορές σκηνοθέτης «ενηλίκων» της χρονιάς.

Η Arrowsmith βάζει υποψηφιότητα στο Κεντ, με το κόμμα των Φιλελευθέρων, και όπως δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος, Nick Clegg, «οι συμπολίτες της τη συμπαθούν».

Και πως θα μπορούσαν να μην την συμπαθούν, αφού η 38χρονη καλλιτέχνης έχει γυρίσει περισσότερες από 250 αισθησιακές ταινίες, με το ψευδώνυμο Anna Span, και έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανεβάσει το …ηθικό των θαυμαστών της. Τώρα καλείται βέβαια να το αποδείξει αυτό όχι στα κινηματογραφικά πλατό, αλλά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Η ίδια πάντως επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ότι είναι τολμηρή, αφού μόλις επικυρώθηκε η υποψηφιότητα της, έγραψε στο Twitter: «από το πορνό στο Κοινοβούλιο, έρχομαι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: