Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ο Αντ. Κανάκης για την Τζούλια Αλεξανδράτου

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αντώνης Κανάκης στα όσα είπε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αναφορικά με το πορνό dvdστο οποίο πρωταγωνιστεί. Αν και δεν έγινε η παραμικρή ονομαστική αναφορά στο μοντέλο, τα καρφιά ήταν ολοφάνερα.

«Δουλεύουμε πάρα πολύ και για αυτό αποφάσισαν σήμερα το βράδυ να κάνω σεξ. Επειδή όμως θέλω και εγώ, όπως ο κάθε καθημερινός άνθρωπος, να καταγράφω μια προσωπική μου στιγμή, χρειάζομαι δύο καμεραμάν, έναν μπούμαν, έναν σκηνοθέτη και μερικά φώτα για να υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης, σχολιάζοντας τα περί «προσωπικών στιγμών» που ανέφερε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Παράλληλα, η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» σχολίασε ότι το νέο αυτό περιστατικό αποτέλεσε αφορμή «για να ξεχειλίσει η υποκρισία και μαζί η αστοχία στην αντίληψη και στην κρίση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη της εκπομπής τους, οι τέσσερις του Ράδιο Αρβύλα εμφάνισαν μια φωτογραφία που τους εμφάνιζε... φυλακισμένους, ενώ ο καθένας τους φορούσε μπλούζα με τον σχετικό αριθμό κρατούμενου. Προφανώς σε απάντηση όσων ήθελαν να τους κλείσουν φυλακή, μετά την προβολή σκηνών από το καυτό βίντεο της Τζούλιας το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: