Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΟΥΕΦΑ: Στημένα μάτς και στην Κύπρο

Μετά την Ελλάδα, στήσιμο αγώνων και στην Κύπρο βλέπει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Στην Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εστάλη φάκελος για τρεις αγώνες.

Αναλυτικά, η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι «η σχετική υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ που παρακολουθεί το παγκόσμιο στοίχημα σε αγώνες των χωρών-μελών της, εξέτασε τρεις πρόσφατους αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος και έχει αποστείλει  φακέλους με όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει». Σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ, οι συγκεκριμένοι τρεις αγώνες έχουν αυξημένη πιθανότητα να έχουν στηθεί με βάση τα στοιχεία του στοιχήματος που διαθέτει.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία θα παραδώσει όλα τα στοιχεία που της έχουν σταλεί στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και θα του ζητήσει να δώσει εντολές για ενδελεχή έρευνα της κάθε περίπτωσης. Από την πλευρά της, η ΟΥΕΦΑ έχει δηλώσει ότι σε περίπτωση που χρειαστεί, θα ευρίσκεται στην διάθεση των κυπριακών  αστυνομικών αρχών, όπως άλλωστε και των ελληνικών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: