Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ληστές χτυπούν σε γαμήλιες δεξιώσεις!!!

Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουν παρατηρηθεί τέσσερα περιστατικά με στόχο ταβέρνες όπου γίνονται γαμήλιες δεξιώσεις, στην Λεωφόρο Πάρνηθας. Πρόκειται για συμμορία που απαρτίζεται από τέσσερις ένοπλους αλβανούς, οι οποίοι σκορπούν τον πανικό σε επιχειρηματίες και θαμώνες. Βλέπετε, το «μπουκάρισμα» την ώρα του γλεντιού και το «γδύσιμο» καλεσμένων και νεονύμφων είναι το νέο φρούτο της εγκληματικότητας.

Το πρώτο χτύπημα συνέβη παραμονές Χριστουγέννων, λίγο μετά τη μία το βράδυ. Λίγες μέρες μετά αλλά ίδια ώρα, υπήρξε νέο χτύπημα σε άλλη γειτονική ταβέρνα, σε γαμήλια δεξίωση που βρίσκονταν σε εξέλιξη. Τότε απέσπασαν μάλιστα όχι μόνο 4.500 ευρώ από καλεσμένους αλλά και τις... βέρες των νεονύμφων. Το τελευταίο χτύπημα παρατηρήθηκε πριν ένα μήνα, με τον ίσιο πανομοιότυπο τρόπο, αυτή τη φορά στην περιοχή των Αχαρνών.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει το περιοδικό «Επίκαιρα», από τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προκύπτει ότι το παράδειγμα των «γαμήλιων ληστών» της Πάρνηθας έχουν ακολουθήσει και άλλοι ομοεθνείς τους, στην ανατολική πλευρά του Λεκανοπεδίου. Έτσι, δύο ληστείες καρμπόν με αυτές στην Λεωφόρο Πάρνηθας καταγράφηκαν σε Πόρτο Ράφτη και Παλλήνη, ενώ παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί στην Κρήτη, στην Κόρινθο και σε χωριά της Αιτωλακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: