Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Χτυπούσαν παιδιά!

ρεπορτάζ: Αλέξης Τσατσούλης
Φωτογραφία
«Προσέξτε πάρα πολύ τώρα που θα φεύγετε να βγάλετε τα διακριτικά του συλλόγου». Οδηγίες για την αποφυγή ενέδρας και νέων επεισοδίων έδωσαν οι προπονητές και οι παράγοντες της εφηβικής ομάδας του Άρη στους νεαρούς αθλητές των «κιτρίνων» στα αποδυτήρια του Ιβανωφείου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, αφού οι χούλιγκαν με τα κυανόλευκα είχαν προσθέσει στο πλούσιο βιογραφικό τους άλλη μία... χρυσή σελίδα.
Η ανδρική ομάδα μπάσκετ παίζει εδώ και καιρό κεκλεισμένων των θυρών. Η ομάδα βόλεϊ τιμωρήθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Η ποδοσφαιρική ομάδα γνώρισε κι εκείνη το πάθος και την αγάπη του «έκτου παίκτη».
Η ΠΑΕ Ηρακλής έπαιξε μόνο ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ψυχραιμίας του Μιχάλη Σηφάλη, όταν ανεξέλεγκτος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του Καυταντζογλείου και συνάντησε τον τερματοφύλακα του Άρη στη μικρή περιοχή του.
Οι... φορμαρισμένοι φέτος σκληροπυρηνικοί του Ηρακλή κάλυψαν επιτυχώς όλο το φάσμα των επαγγελματικών ομάδων του «Γηραιού». Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για να τους γνωρίσουν και τα τμήματα υποδομής. Πενήντα λεβεντόπαιδα πήγαν στο Ιβανώφειο για τον αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος μεταξύ του Ηρακλή και του Άρη.
Ήπιαν τις μπιρίτσες τους, κάπνισαν τα τσιγαράκια τους και 4΄11΄΄ πριν α πό τη λήξη του ημιχρόνου με το σκορ 17-36 αποφάσισαν να εκφραστούν. Τα «παλικάρια» με τα κυανόλευκα κυνήγησαν τους φιλοξενούμενους. Δέκα- δεκαπέντε ξυλοκόπησαν δύο γονείς παικτών του Άρη. Άλλοι έριξαν το πλαστικό προστατευτικό, τρέποντας σε φυγή 18χρονους αθλητές και τους προπονητές τους. ΣΤΗ ΦΩΤΟ «Γινόταν πανικός. Εμείς προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τους παίκτες μας», είπε στην «ΟΜΑΔΑ» των ΝΕΩΝ ο προπονητής του Άρη Γιώργος Κυριαζής (με τον κίτρινο γιακά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: