Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Και η Πάμελα Αντερσον στο Dancing With the Stars


Οχι στο ελληνικό φυσικά, αλλά στο αμερικανικό, ο νέος κύκλος του οποίου κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου.  Μία πρεμιέρα, πολυαναμενόμενη, καθώς ο νέος γύρος ταλέντων περιλαμβάνει πολλούς διάσημους celebrities. Ανάμεσά τους η Πάμελα Αντερσον, αλλά και ο διάσημος αστροναύτης Μπαζ Άλντριν. Ο Άλντριν είναι ένας άνθρωπος-μύθος, καθώς είναι το δεύτερο άτομο που περπάτησε στη Σελήνη μετέχοντας στις 16 Ιουλίου του 1969, με τους Νιλ Άρμστρονγκ και Μάικλ Κόλινς στην ιστορική αποστολή της NASA με την πρώτη προσγείωση ανθρώπου στην επιφάνεια του φεγγαριού. Είναι πάντως απορίας άξιο γιατί στα 80 του αποφάσισε να λάβει μέρος σε ένα talent show χορού!

Με αγωνία αναμένεται και η συμβολή της Πάμελα Αντερσον στο σώου. Η σταρ μάλιστα πολιορκείται από τους ανθρώπους της τηλεοπτικής παραγώγής εδώ και πολύ καιρό και τελικά ενέδωσε!

Τις χορευτικές τους φιγούρες θα δείξουν επίσης οι Σάνεν Ντόχερτι (η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς), η διάσημη ριάλιτι σταρ των ΗΠΑ Κέιτ Γκόσλιν και άλλοι διάσημοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: